normalde aldığın fps ten 10-15 aşşağısını alırsınMerhaba bu laptopta minecraft 1.16.5 düşük ayarda oynarken ekran kaydı açsam çok kasarmı? kaç fps verir?
Laptop
Marka: Asus k52f
Ram: 8gb ddr3
İşlemci: i3 370m
İşletim sistemi: windows 10 home 64 bit
ekran kartı muhtemelen paylaşımlı bu yüzden ekran kartı üzerinden kayıt açamazsın söylediğin işlemci 2 çekirdek imkanı yok kayıt açmanınMerhaba bu laptopta minecraft 1.16.5 düşük ayarda oynarken ekran kaydı açsam çok kasarmı? kaç fps verir?
Laptop
Marka: Asus k52f
Ram: 8gb ddr3
İşlemci: i3 370m
İşletim sistemi: windows 10 home 64 bit
optifine ile 30larda alırsın zor ihtimal 60Normalde ekran kayıtsız kaç fps alırım?
Ekran kartı paylaşımlımı bilmiyorum? bir ara onada bakarımekran kartı muhtemelen paylaşımlı bu yüzden ekran kartı üzerinden kayıt açamazsın söylediğin işlemci 2 çekirdek imkanı yok kayıt açmanın
Mesaj otomatik birleştirildi:
optifine ile 30larda alırsın zor ihtimal 60
Hocam bende amd a6 5200 de var apu laptop 4 çekirdek ama onunda ekran kaydı performansı leş?ekran kartı muhtemelen paylaşımlı bu yüzden ekran kartı üzerinden kayıt açamazsın söylediğin işlemci 2 çekirdek imkanı yok kayıt açmanın
optifine ile 30larda alırsın zor ihtimal 60
Evet basit minecraft videoları çekmek istiyorumYoutuber mı oluyon
bu laptop ile zor bütçen kaç tlHocam bende amd a6 5200 de var apu laptop 4 çekirdek ama onunda ekran kaydı performansı leş?
Evet basit minecraft videoları çekmek istiyorum
zor baya edit falan yok olmazBütçe yok? elimdeki en iyi cihaz bu laptop birde gigabyte ga g31m es2l anakartlı ddr2 sistem var
hayır açamazsın bu işlemcilerle oyunu zor oynarsınHocam bende amd a6 5200 de var apu laptop 4 çekirdek ama onunda ekran kaydı performansı leş?
Evet basit minecraft videoları çekmek istiyorum
olmaz la i3 1.nesil varBen zaten pro edit yapıyorum capcut dan basit editler olur bence