Neler Yeni

Öneri Bu Laptop Fiyatına Değer mi? Soğutması nasıl?

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Merhaba, bu bağlantıdaki laptop hakkında bazı sorularım var. Bu modelin fiyat-performans dengesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatına göre daha iyi özellikler sunan başka alternatifler mevcut mu? Özellikle soğutma performansı nasıl? Uzun süreli kullanımlarda ısınma problemi yaşatır mı? Tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Merhaba, bu bağlantıdaki laptop hakkında bazı sorularım var. Bu modelin fiyat-performans dengesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatına göre daha iyi özellikler sunan başka alternatifler mevcut mu? Özellikle soğutma performansı nasıl? Uzun süreli kullanımlarda ısınma problemi yaşatır mı? Tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Hocam çok çıkamam diyosan bence 1.5 daha kat 4050 li versiyonunu al en azından dlss 3.0 ile rahat edersin.

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında şu anda oynamayı düşündüğüm oyunlarda DLSS desteği bulunmuyor; Minecraft, Valorant ve SFS2 gibi oyunlar bu teknolojiyi kullanmıyor. Ancak, ileride daha yüksek grafik gereksinimi olan DLSS destekli oyunlara geçmeyi düşünürsem bu özellik avantaj sağlayabilir. Bütçemi çok zorlanarak 30.000 TL'ye kadar artırma imkanım da var, bu yüzden önerilere açığım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mümkünse önerilerinizin 30.000 TL'yi geçmemesini rica ediyorum çünkü gerçekten çok zorlanarak bu bütçeye çıkabiliyorum.

Hocam çok çıkamam diyosan bence 1.5 daha kat 4050 li versiyonunu al en azından dlss 3.0 ile rahat edersin.

Önerin için teşekkür ederim. Bu laptopun soğutma performansı nasıl?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Aslında şu anda oynamayı düşündüğüm oyunlarda DLSS desteği bulunmuyor; Minecraft, Valorant ve SFS2 gibi oyunlar bu teknolojiyi kullanmıyor. Ancak, ileride daha yüksek grafik gereksinimi olan DLSS destekli oyunlara geçmeyi düşünürsem bu özellik avantaj sağlayabilir. Bütçemi çok zorlanarak 30.000 TL'ye kadar artırma imkanım da var, bu yüzden önerilere açığım.

Mümkünse önerilerinizin 30.000 TL'yi geçmemesini rica ediyorum çünkü gerçekten çok zorlanarak bu bütçeye çıkabiliyorum.

Önerin için teşekkür ederim. Bu laptopun soğutma performansı nasıl?
Laptop sanırım yeni bir model hocam youtubede pek incelemesini bulamadım. Ama yorumlarda insanlar iyi olduğunu söylüyor.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Mahir Cengiz
Hocam nitro v15 serisi almayın soğutması berbat cihazlar üstüne gpu düşük wattla geliyor tam performans alamazsınız. Max bütçe verin yardımcı olalım. Mümkünse 11.11 i bekleyin güzel cihazlar indirime düşebilir

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam nitro v15 serisi almayın soğutması berbat cihazlar üstüne gpu düşük wattla geliyor tam performans alamazsınız. Max bütçe verin yardımcı olalım. Mümkünse 11.11 i bekleyin güzel cihazlar indirime düşebilir
Bütçemi çok zorlanarak 30.000 TL'ye kadar artırma imkanım var
bütçem maximum 30.000 TL

@endoplazmiketikulum

Arkadaşın önerdiği laptopun ekran kartı gücü kaç watt?
3050 ve 4050 ekran kartları için en ideal watt değeri kaç?

Son düzenleme:

ZvDx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Çağan
soğutması kötü diyorlar ayrıca fandan çıkan sıcak havanın ekrana geldiğini ve o bölgeyi sararttığına dair şikayetler gördüm, acer alcaksan ya nitro 5 al ya da nitro v 16 ben nitro 5 kullanıyorum

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Mahir Cengiz
bütçem maximum 30.000 TL

@endoplazmiketikulum

Arkadaşın önerdiği laptopun ekran kartı gücü kaç watt?
3050 ve 4050 ekran kartları için en ideal watt değeri kaç?
Hocam v serisi acerin ofis bilgisayarı aspire serisinden devşirme bir seri. Tek hava çıkışlı soğutması problemli kötü ekranlı mux switchsiz düşük watt gpulu kesinlikle alınmayacak modellerden detaylı rehbere buradan bakabilirsiniz https://www.technopat.net/sosyal/ko...i41My4xLjE3MzAyOTc2MjMuMC4wLjA.#post-23877950 3000 ve 4000 serilerinde ekran kartı gpu watt değerinin 100w ve üstü olmasına dikkat et yoksa oyunlarda tam performans alamazsın. Eğer render programları vs. kullanıyorsan bu değer 140w lara kadar çıkabilir senin tercihinine kalmış. Senin attığın 3050li cihazda 60w ekran kartı var arkadaşın attığı 4050li cihazda 75w ikiside yetersiz kalır alma onları. Acelen yoksa 11.11 indirimlerini bekle güzel cihazlar indirime düşebilir

Top Bottom