- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tereddütte kaldım yaEn son hepsiburada da vardi ne oldu bilmiyrum. 5500m size şu an 3050/ti performansi verir 2 sene sonra dlss acarsniz fps kaybetmemis olursunuzm
Tereddütte kaldım yaEn son hepsiburada da vardi ne oldu bilmiyrum. 5500m size şu an 3050/ti performansi verir 2 sene sonra dlss acarsniz fps kaybetmemis olursunuzm
3050 ekran kartlı dell var onada bakabilrisin sadece ssdisi bundan düşük fiyatı daha düşük ama bu sistemde gayet iyiMSI BRAVO 15 B5DD-208XTR Dizüstü Bilgisayar, 15.6 FHD 144Hz, Ryzen 5 5600H, 8GB RAM, RX5500M 4GB, 512GB SSD, DOS, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI BRAVO 15 B5DD-208XTR Dizüstü Bilgisayar, 15.6 FHD 144Hz, Ryzen 5 5600H, 8GB RAM, RX5500M 4GB, 512GB SSD, DOS, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Oyunlarda kaç fps alırım ısınma sorunu vs olur mu bilgisi ve kullanan varsa rica etsem yazabilir mi
Link atarsan iyi olur3050 ekran kartlı dell var onada bakabilrisin sadece ssdisi bundan düşük fiyatı daha düşük ama bu sistemde gayet iyi
Yani kafam karışık açıkçası fiyatı çok da düşmemiş 1k düşmüş diğer sitelerde 14 kBildiğim kadarıyla msi'ın laptopları genelde kaliteli oluyor soğutma konusunda başarılı modelleri var. Fiyat uygun geldiyse alınabilir.
Laptop konusunda çok bilgi sahibi değilim o yüzden yorum yapamayacağım ama dediğim gibi msi iyi marka tercihi olur. Bende özellikleri ve fiyatı kafana yattıysa al. Yada aciliyeti yoksa biraz daha bekle indirim vs kovala. ama piyasa o kadar karışık ki kimse ne olacağını kestiremiyor. Dolar aniden artabilir almadığına pişman da olabilirsin. Sen aldıktan sonra fiyatı düşer keşke beklsedeydim de diyebilirsin.Yani kafam karışık açıkçası fiyatı çok da düşmemiş 1k düşmüş diğer sitelerde 14 k
Link atarsan iyi olur