Kardeşim resmen cahilim diye haykırmışsın. Yani bazen seni okurken Türkiye nin neden bu halde olduğu aklıma geliyor, o bahsettiğin laptop 85+20w birde kendinden çok eminmişsin ha
Kardeşim resmen cahilim diye haykırmışsın. Yani bazen seni okurken Türkiye nin neden bu halde olduğu aklıma geliyor, o bahsettiğin laptop 85+20w birde kendinden çok eminmişsin ha
Olm yine mi sen ¿ üç gündür laptop arıyorum msi modelleri genelde 45 watt. Msi ve Asus dışında marka bilmeyen, bir garip yeniliğe kapalı adamsın. bir kaç kere denk geldim yorumlarına mümkünse sen yorum yapma.
Olm yine mi sen ¿ üç gündür laptop arıyorum msi modelleri genelde 45 watt. Msi ve Asus dışında marka bilmeyen, bir garip yeniliğe kapalı adamsın. bir kaç kere denk geldim yorumlarına mümkünse sen yorum yapma.
45W Ekran kartı olan bi' laptopu altın kaplama olsa da dahil etmem zaten, bu konuda rahat olabilirsin.
Bilgisayar Tek. ve Programlama mezunuyum, sadece ortam yoklaması yaparak, beyin fırtınası yaratıyorum...
Kardeşim cyborg modeline bakarsan 45w tabi çoluk çocuk cahil cahil yorumlar yapıyor birde victus öneriyorsun önerdiğin çocuğun biri laptobu almış ışımıyor diye konu açıyor sen ortalıkta yoksun
Evet kaç zamandır araştırıyorum, birine Battery Drain diğerine fan sesi vs bi' çok şey var ama HP'de belli bütçe altında yeterli seviye cihaz yok, ekran kartı W değerleri düşük vs.
Ben 35+K civarlarını fazla geçmek istemiyorum, çünkü Trendyol üzerinden vade farksız 12x taksit alıcam.
Aynı işlemcilerle çok fazla inceleme yok maalesef, farklı işlemciler düşüyor hep Youtube incelemelerinde ve bulduklarımda da saçma şekilde LOQ'un Cyberpunk, Control, GOW vs testlerinde hep FPS değerleri daha yüksek görünüyor. İncelemelerde de sözde 1080P en yüksek ve saf ayarlar, DLSS vs yok.
Ben de anlamadım hakikaten, birileri manipülasyon mu yapıyor çözemedim. Aşırı kirlilik var, bu yüzden de alacağım şeyden vazgeçip duruyorum.