Neler Yeni

Bu Laptop'lardan hangisini alırsınız?

Hangi Laptop?

• Oy kullanan toplam üye
    29

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
Kardeşim resmen cahilim diye haykırmışsın. Yani bazen seni okurken Türkiye nin neden bu halde olduğu aklıma geliyor, o bahsettiğin laptop 85+20w birde kendinden çok eminmişsin ha 😂
Olm yine mi sen ¿ üç gündür laptop arıyorum msi modelleri genelde 45 watt. Msi ve Asus dışında marka bilmeyen, bir garip yeniliğe kapalı adamsın. bir kaç kere denk geldim yorumlarına mümkünse sen yorum yapma.

Son düzenleme:

Satriani

80+ Bronze
Olm yine mi sen ¿ üç gündür laptop arıyorum msi modelleri genelde 45 watt. Msi ve Asus dışında marka bilmeyen, bir garip yeniliğe kapalı adamsın. bir kaç kere denk geldim yorumlarına mümkünse sen yorum yapma.
45W Ekran kartı olan bi' laptopu altın kaplama olsa da dahil etmem zaten, bu konuda rahat olabilirsin.
Bilgisayar Tek. ve Programlama mezunuyum, sadece ortam yoklaması yaparak, beyin fırtınası yaratıyorum...

Farex

80+ Silver
Kardeşim cyborg modeline bakarsan 45w tabi çoluk çocuk cahil cahil yorumlar yapıyor birde victus öneriyorsun önerdiğin çocuğun biri laptobu almış ışımıyor diye konu açıyor sen ortalıkta yoksun

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sefer Can Gider
Acerin 512gb modeli bende var. Her oyunu 65-70 derece arası sorunsuz oynuyorum.

makovad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
GRK
Evet değerli arkadaşlar , bende böyle ikilimdeyim hangi laptobu alacağız.

Satriani

80+ Bronze
12450 LOQ incelemeleriyle, Nitro 5 12650 incelemelerine baktım. LOQ FPS'leri nerdeyse tüm oyunlarda daha fazla, kafam allak bullak oldu.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
12450 LOQ incelemeleriyle, Nitro 5 12650 incelemelerine baktım. LOQ FPS'leri nerdeyse tüm oyunlarda daha fazla, kafam allak bullak oldu.
HP modellerine bak en sorunsuz marka.
Diğer iki markanın laptoplarına herkes laf atıyor.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mahir Cengiz
Öyle bir şey mümkün değil hocam hangi incelemelere baktınız?

Satriani

80+ Bronze
Evet kaç zamandır araştırıyorum, birine Battery Drain diğerine fan sesi vs bi' çok şey var ama HP'de belli bütçe altında yeterli seviye cihaz yok, ekran kartı W değerleri düşük vs.
Ben 35+K civarlarını fazla geçmek istemiyorum, çünkü Trendyol üzerinden vade farksız 12x taksit alıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle bir şey mümkün değil hocam hangi incelemelere baktınız?
Aynı işlemcilerle çok fazla inceleme yok maalesef, farklı işlemciler düşüyor hep Youtube incelemelerinde ve bulduklarımda da saçma şekilde LOQ'un Cyberpunk, Control, GOW vs testlerinde hep FPS değerleri daha yüksek görünüyor. İncelemelerde de sözde 1080P en yüksek ve saf ayarlar, DLSS vs yok.
Ben de anlamadım hakikaten, birileri manipülasyon mu yapıyor çözemedim. Aşırı kirlilik var, bu yüzden de alacağım şeyden vazgeçip duruyorum.

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Efta

HP mi çok sorunsuz. Bu yoruma çok büyük koptum.

Sanırım ya Allah diyip, Victus 16 / 14500HX / 16GB / 1TB alacağım.
Asla HP'ye bulaşma. Aklın varsa ya Acer yada Asus al.

• Hahaha
Reaksiyonlar: umix
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,603
Üyeler
163,692
Son üye
Syrox20
Top Bottom