Bu Lenovo Klavye Alınır mı?

Kesinlikle katılmıyorum, evet çok kaliteli bir klavye değil ama ben uzun süredir kullanıyorum önceden rampage ve gamepower klavyelerini kullanan birisi olarak bunu söylüyorum! Ben 600 TL'ye almıştım ama mevcut fiyata bu klavye alınmaz numlock tuşlarının olmaması ciddi bir eksi. Lenovo nun farklı bir klavyesini önerebilirim;

Senin kullanman klavyeyi kaliteli yapmaz kral benim gözümde beş para etmez bir klavye pcb kalitesi ve switch kalitesi çok kötü fason üretim zaten redragon alsa daha iyi

Senin kullanman klavyeyi kaliteli yapmaz kral benim gözümde beş para etmez bir klavye pcb kalitesi ve switch kalitesi çok kötü fason üretim zaten redragon alsa daha iyi
Bir önceki yorumumdan bunu anladıysan diyecek bir şeyim yok hocam teşekkürler...

yasin hocam 2 kişi şundan önerdi senin görüşün nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok iyi klavye lenovo dediğin klavye zaten fason üretim marka basıp geçiyolar al linktekini muazzam

Bende lenovo alcaktım araştırdım çok kötü olduğu söyleniyor bunu aldım

Emin misin ? Bizdeki switch V1 ise 4k olabilir emin değilim.
1755368435527.webp

Geri