soul
80+ Silver
Arkadaşın aldığı laptop kesinlikle daha iyi bundan. Tartışmaya bile açık değil yani fiyatı da hesaba katınca.
3.5k farkı ben veririm, kişiden kişiye değişir bu durum.Arkadaşın aldığı laptop kesinlikle daha iyi bundan. Tartışmaya bile açık değil yani fiyatı da hesaba katınca.
Evet senin aldığın model iyi diyor arkadaş. Ama bana kalırsa değer bir fark eğer seni zorlamazsa.hangisi iyi anlamadım 25.500 olanmı
Merak ettim hangi özellikleri daha iyi acabaArkadaşın aldığı laptop kesinlikle daha iyi bundan. Tartışmaya bile açık değil yani fiyatı da hesaba katınca.
Sizin aldığınız daha iyi, evet 25.500 olanhangisi iyi anlamadım 25.500 olanmı
İşlemcisi daha iyi ki bu en önemli faktör, SSD 1TB ve 3500 TL daha ucuz. Nitro 16 almak için hiç bi sebep yok yani. Sadece ekran için değmez.3.5k farkı ben veririm, kişiden kişiye değişir bu durum.
Sana göre değmez bana göre değer.
Aradaki özellik farkları bariz belli zaten ben olsam o farkı verirdim.
Karar arkadaşa kalmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet senin aldığın model iyi diyor arkadaş. Ama bana kalırsa değer bir fark eğer seni zorlamazsa.
Merak ettim hangi özellikleri daha iyi acaba
Onu tam almaya girdim satıcı 1000 TL fiyat yükseltti bende almadım
Bununla onun arasında bir ssd bide işlemci farkı var başka bir fark varmıki
Attığım modeli iyice en ince ayrıntısına kadar araştırmanı öneririm.Sizin aldığınız daha iyi, evet 25.500 olan
İşlemcisi daha iyi ki bu en önemli faktör, SSD 1TB ve 3500 TL daha ucuz. Nitro 16 almak için hiç bi sebep yok yani. Sadece ekran için değmez.
nekadara aldınAyni kasanin 12450h ve 3050 lili versiyonunu yeni aldim rdr2 de full ayararda 80 dereceyi zor goruyor fanlar otoda max yapinca 70e takili kaliyor asiri memnunum
20 binnekadara aldın