Mehmed emin Tosun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
ssd güzele benziyor alacaksan simdiden hayırlı olsun yazma hızı ve okuma hızıda iyi gibi.
Hocam bir de a320m k anakartıma uyar mı?Alınır eski Toshiba yeni kioxi
uyuyormuş hocam heralde 2280 yazıyor anakartımda da ssdde deHocam bir de a320m k anakartıma uyar mı?
Anakartına uyarda anakartın pcle 4.0 desteklemiyor bildiğim kadarıyla o yüzden o okuma ve yazma hızlarını alamazsınHocam bir de a320m k anakartıma uyar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
uyuyormuş hocam heralde 2280 yazıyor anakartımda da ssdde de
Hocam zaten 1tb hdd fiyatında şimdi alsam ilerleyen süreçte anakart değiştirsem olmaz mı?Anakartına uyarda anakartın pcle 4.0 desteklemiyor bildiğim kadarıyla o yüzden o okuma ve yazma hızlarını alamazsın
Yanlış bilgilendirme yapmayalım.ssd zaten 1700mb/1600mb-Okuma/Yazma veriyor.Anakartına uyarda anakartın pcle 4.0 desteklemiyor bildiğim kadarıyla o yüzden o okuma ve yazma hızlarını alamazsın
Uyar uyar sadece bilgi vermek için söyledim. Bunu bilmeyip aldıktan sonra işte istediğim hızı alamıyorum şöyle böyle şikayet ediyorlar sen etme diye söyledimHocam zaten 1tb hdd fiyatında şimdi alsam ilerleyen süreçte anakart değiştirsem olmaz mı?
Hangi bilgilendirmem yanlış ? Anakartını değiştir şeklinde bi yazımda yok anlayamadım o yüzdenYanlış bilgilendirme yapmayalım.ssd zaten 1700mb/1600mb-Okuma/Yazma veriyor.
pcile 3.0 slotlar desteklicekleri max 3500mb hız
SSD'nin tam perfomansını almak için anakart değiştirmesine gerek yok en azından bu ssd için diyebilirim.
M2 pci 4.0 değil ayrıca okuma yazma hızı 6000 falan da değil gayet güzel çalışır sorun olmaz. Yanlış bilgilendirme yapayın.Anakartına uyarda anakartın pcle 4.0 desteklemiyor bildiğim kadarıyla o yüzden o okuma ve yazma hızlarını alamazsın
Bu konuda sana önerilenkerde hepsi birbirinden beter
Hocam ikisinde de dram mevcut mu?Bu konuda sana önerilenkerde hepsi birbirinden beter
Bunu al
gen 3 ssd zaten her türlü alır o hızlarıAnakartına uyarda anakartın pcle 4.0 desteklemiyor bildiğim kadarıyla o yüzden o okuma ve yazma hızlarını alamazsın