ElectriX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,933
Tamamını okudun mu ?Fotodaki mail microsofttan geldi. Bugün excel office falan win update ile güncelledim
Ancak neden böyle bir mail geldi ve mailde ne anlatıyor ben anlamadım bir açıklayabilir mi? Gerekli bir mail mi gereksiz mi?
Okumadan onayladığın sözleşmenin maddeleri 1 Ekimden itibaren geçerliymiş.
Öyle diyor.
ben bir şey onaylamadım ki. heee ben pcyi açarken office ile alakalı bir şeyler önerdi ben istemiyorum dedim neden böyle yaptı ben nasıl iptal ederim bunu ve benim microsoft hesabıma kredi kartı bağlı değil hiçbir hesabıma bağlı değilTamamını okudun mu ?
cvp yok mu knk ne merak ediyosan gösteriyim neden böyle mail geldiOkumadan onayladığın sözleşmenin maddeleri 1 Ekimden itibaren geçerliymiş.
Öyle diyor.
acaba hani hesap açarken bunu okudum kabul ediyorum deyip hesap açıyoruz ya o kurallar değişti mi acaba? çünkü bende satın alınmış hizmet yokOkumadan onayladığın sözleşmenin maddeleri 1 Ekimden itibaren geçerliymiş.
Öyle diyor.
knk güncellemede maddeleri değiştircez dio 1 ekimden sonrada windows kullanırsan kabul etmiş olucan dio bişi yok yani sen rahatına bakben bir şey onaylamadım ki. heee ben pcyi açarken office ile alakalı bir şeyler önerdi ben istemiyorum dedim neden böyle yaptı ben nasıl iptal ederim bunu ve benim microsoft hesabıma kredi kartı bağlı değil hiçbir hesabıma bağlı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cvp yok mu knk ne merak ediyosan gösteriyim neden böyle mail geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
acaba hani hesap açarken bunu okudum kabul ediyorum deyip hesap açıyoruz ya o kurallar değişti mi acaba? çünkü bende satın alınmış hizmet yok