BU MARKA 5080 KÖTÜ MÜ?

Atlastrq

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
70000
Bu kartı almayı düşünüyorum diğer 5080 modelleri 80 90bin arası gidiyor da bu neden uygun biraz?

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    75.5 KB · Hit: 68
Hocam 5080 5080 dir. Performans farkı yok, indirimde olması galax ın distribütörü gaminggen olmasından dolayı, bu arada galax gayet iyi markalardan biridir. Bu çip krizi sonrası bu markalar (palit,galax,inno3d,gainward) muhtemelen artık ekran kartı sektöründe kalamayacaklar, alın geçin direkt , bende de Palit GamingPro var, deli gibi kart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sakın ha el kucultmeyin hocam, alabildiğiniz en iyi kartı alın. 5070ti ile 5080 arasında kalma diye bir şey yok, paran varsa 5080 alırsın, bu çok net

Bu kartı almayı düşünüyorum diğer 5080 modelleri 80 90bin arası gidiyor da bu neden uygun biraz?
ya markaya bakmadan alabilirsin zaten hepsi yeterli oluyo genel işler için çok yük altına sokmayacaksan alabilirsin direk markalar ekran kartının gücüne göre yapıyor soğutmasını ama bi kaç model daha vardı bunun fiyatlarına yakın olan araştırıp bakabilirsin sıcaklık değerlerine

marka fena değil bir arkadaşımda 4060 galax marka var alınır bence bu fiyata daha fazla ödemene gerek yok %1-2 soğutma farkı olur anca

galax, colorfull ve gainwardın bazı modelleri msi ve asusun kartlarından daha serin çalışıyor. galax iyi bir markadır.

Galax En güzel ama en riskli yanı Garanti koruma bandı olmayışı Galax ürünlerinde kartı komple söküp dağıtıp toplasanızda garanti kapsamından çıkmadığı için soğutma performansı hoşunuza gitmezse sıfır kartta olsa daha üstün termal işlem ile daha iyi sonuçlar alabiliyorsunuz ancak satarken bu koruma bandının olmaması Biraz risk oluşturuyor alıcıyı ikna etmek zor oluyor Tamir v.s olmadığını kanıtlamak için

Inno3d x3 oc modelini al. düz modeline kıyasla hem daha kalın hem de vapor chamber bulunuyor, oldukça güzel performans sunan bir 5080.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sakın ha el kucultmeyin hocam, alabildiğiniz en iyi kartı alın. 5070ti ile 5080 arasında kalma diye bir şey yok, paran varsa 5080 alırsın, bu çok net
Böyle diye diye 5090'a kadar çıktık vallahi.

Ben net konuşacağım kafama silah dayasalar almam asus-msi-gigbayte dışında hayatta almam lakin o dönem ki markaların kalitesine bağlı birde heleki 70-80k tek bir parçaya bağladığımda birazda olsa ileride değiştirme gibi nedenden kaynaklı bu 3.lü çok güçlü diyip bu markadan birini alınız.

Klasik 5080 , belki bir kaç derece sıcak olur belki soğuk olur o kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,917
Üyeler
189,005
Son üye
Roden
Geri