Dostlar Sizce Bu Masa Alınır mı ?

Yook

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
309

Bu masayi alacağım laptop ve ders calismak icin sallanmasi problem olmaz çünkü duvarla konsolun arasinda olcak sallanmaz o yüzden birde bunu kurarken tornavida ile kurabilirmiyim

Muhtemelen üstündeki kapak demire vidalanmalı. Tornavida ile delemezsin onu matkap şart. Demir büyük ihtimal deliktir zaten. Degilse onuda delecen

• Beğen
Reaksiyonlar: Yook
Muhtemelen üstündeki kapak demire vidalanmalı. Tornavida ile delemezsin onu matkap şart. Demir büyük ihtimal deliktir zaten. Degilse onuda delecen
Komşudan alırız ya da uyguna matkap varmidir bu tarz işler icin evde dursun lazim oluyor

Komşudan alırız ya da uyguna matkap varmidir bu tarz işler icin evde dursun lazim oluyor
Valla ben geçen sene bu zamanlar bimden 700 tl ye matkap almıştım. Dandik bir matkap bile iş görür ama çok zorlamamak lazım bu tür ufak şeylerde kullanmak lazım

Valla ben geçen sene bu zamanlar bimden 700 tl ye matkap almıştım. Dandik bir matkap bile iş görür ama çok zorlamamak lazım bu tür ufak şeylerde kullanmak lazım
Zaten bu tür islerde kullancam yarin merkezde bi bakim olmadi intarnetten alirim 700-1000 civari var

Geri