Çözüldü✓ Bu koltuk ve Masa alınır mı?

Neaxy

80+
Reaksiyon skoru
9

Bu masa yetermi acaba 60cm olması ve başka masa öneriniz varmi bu fiyat bandında ve bu koltuk nasıl sizce alınır mı

Son düzenleme:

Bu masa yetermi acaba 60cm olması ve başka masa öneriniz varmi bu fiyat bandında ve bu koltuk nasıl sizce alınır mı
Koltuk alınabilir ama masa için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Koltuk bence xdrive mağazasına gidip deneyin öyle alin.

Mağaza yaşadığım yerde yok varsa koltuk öneriniz bakarım
Xdrive fırtına kullanıyorum gayet memnunum birde xdrive torsiyon sisteminde bir değişiklik yapmis herhalde öyle gördüm.

IMG_20250530_213816.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz pahalı ama eni 80 olduğu için kolumu fln koyarak oynuyorum çok rahat ve ferah oluyor

Site olarakta sorunsuz aynı yerden aldım kırık çizik vs bir şey olmadı bir kaç günde geldi

Alıntıyı görüntüle

Biraz pahalı ama eni 80 olduğu için kolumu fln koyarak oynuyorum çok rahat ve ferah oluyor

Site olarakta sorunsuz aynı yerden aldım kırık çizik vs bir şey olmadı bir kaç günde geldi
Alıntıyı görüntüle

Site olarakta sorunsuz aynı yerden aldım kırık çizik vs bir şey olmadı bir kaç günde gel140 cm yeterli midir sence? Kasa falan masa üstünde falan sendeki 160mi 140mi
140cm yeterli midir sence ? 160 almaya gerek varmı ve sendeki kaç

Bendeki 160

IMG_20250524_111650.webp

Geri