Neler Yeni

Çözüldü✓ bu masa bu fiyata alınır mı?

xTURANN

80+ Silver
Beğendiysen alabilirsin. Sallanmaz bir şey olmaz. Uzunluğu iyi, genişliği 60 değilde 70 falan olsa iyiydi, yine de yeterli.

ege1881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Y.

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beğendiysen alabilirsin. Sallanmaz bir şey olmaz. Uzunluğu iyi, genişliği 60 değilde 70 falan olsa iyiydi, yine de yeterli.
hocam yeter diye düşünüyorum şuanki kullandığım masanın uzunluğu 50cm dell monitörün ayakları çok büyük olmasa 50cm de bana yeterdi onun dışında sağ taraftaki raflari ve ayağı falan monte etmesem sorun olur mu?

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız

Gurkanpiro

80+ Gold
markası farklı olsa da babam önermişti bunu bana nerdeyse aynı diyerek almamı istemez muhtemelen extra olarak ayaklarını halledebiliriz babamla da benim için önemli olan rafları falan takmazsam sorun yaşar mıyım diye kararsız kaldım
ayakları halledılmıyor en ıyı cozum baya vıdaları sıkmak gerekıyor ama yıne sallanıyor duvara felan sabitlemek gerekiyor

xTURANN

80+ Silver
Gurkanpiro'nun attığını alıp boşa ekstra para verme. O Arada ki fark ile kauçuk & plastik & silikon artık hangi yapıda bulursan, ayak al. Masa kutudan eksiksiz çıkarsa, sallanmayabilir ama eksik çıkarsa o alacağın ayaklıkları koyarsın. Sallanmayı ciddi oranda çözersin.

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız
Gurkanpiro'nun attığını alıp boşa ekstra para verme. O Arada ki fark ile kauçuk & plastik & silikon artık hangi yapıda bulursan, ayak al. Masa kutudan eksiksiz çıkarsa, sallanmayabilir ama eksik çıkarsa o alacağın ayaklıkları koyarsın. Sallanmayı ciddi oranda çözersin.
teşekkürler

Top Bottom