Performans arayışında isen ikisi karşılaştırılamaz bile. Her halukarda masaüstü almalısın. Ama sürekli geziyorum-sabit kalmıyorum vs dersen performanstan feragat edip laptop alabilirsin.
nasıl kullanım yapacağına bağlı dostum ben seyehat ederim sık diyorsan laptop ama ben sadece evde kullanıcam dersen tabii ki masaüstü
Masaüstü
Hangisi daha iyi performans olarak vs bana yazar mısınız?Performans arayışında isen ikisi karşılaştırılamaz bile. Her halukarda masaüstü almalısın. Ama sürekli geziyorum-sabit kalmıyorum vs dersen performanstan feragat edip laptop alabilirsin.
Soğutucusu yok ama bir de güzel soğutucu yazar mısın?ucuz ve daha performanslı olduğu için masaüstü diyorum.Attığın sistem güzel.
soğutucu için bütçe ne kadar?Hangisi daha iyi performans olarak vs bana yazar mısınız?
Masaüstü nün ondan artıları nedir yazarsan bu iki sistemin artılarını almayı düşünüyorum da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soğutucusu yok ama bir de güzel soğutucu yazar mısın?
Pek oyun oynamıyorum mimari ve yazılım programları için almak istiyorum fiyat performans dan üstün çok güzel bir sistem iş için genellikle tabi oyun da oynarım ama o kadar saatlerce takılıcak bir kafa da değilimne kadar oyun manyağı olduguna baglı. açıkcası portatif cihazlar artık daha uygun geliyor. pc başında çakılı kalmak bir süre sonra darlıyor. saf performansda o masaüstü laptopa sağlam fark atar onuda söyleyim. o seviyede laptop almaya kalksan 50k