Neler Yeni

Bu mavi Ekran Hatası Neden olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cengiz önel
S.a şöyle bi mavi ekran alıyorum winwods10 yüklüydü sürekli günlük mavi ekran alıyodum windows11 geçtim lisanslı windows11 yine alıyorum sizce neden

Ekler

• Adsız tasarım.png
    Adsız tasarım.png
    1.1 MB · Hit: 10

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Eymenarthur
S.a şöyle bi mavi ekran alıyorum winwods10 yüklüydü sürekli günlük mavi ekran alıyodum windows11 geçtim lisanslı windows11 yine alıyorum sizce neden
Ekran kartı driver sorunlu olabilir ekran eğer Windows çıkıyorsa bı ddu ile ekran kartı driver sil yükle olmazsa temiz kurulum yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cengiz önel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı driver sorunlu olabilir ekran eğer Windows çıkıyorsa bı ddu ile ekran kartı driver sil yükle olmazsa temiz kurulum yap
Onu yaptım kaç kere silip yükledim ama devam ediyo dıtttt diye ses çıkıyo bu görüntyü oluyo sonra yeniden başlıyo furmak yaptım 10 dakika hiç mav iekran vermedi

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Eymenarthur
Onu yaptım kaç kere silip yükledim ama devam ediyo dıtttt diye ses çıkıyo bu görüntyü oluyo sonra yeniden başlıyo furmak yaptım 10 dakika hiç mav iekran vermedi
Yedekte bir ekran kartı varmı yoksa bir arkadasindan falan 1-2 saatligine ödünç al onla bir denermisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cengiz önel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yedekte bir ekran kartı varmı yoksa bir arkadasindan falan 1-2 saatligine ödünç al onla bir denermisin
Yok işte deneyemiyorum ekran kartı olması dahamı yüksek ihtimal o çizikler ekran kartındanmı

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Eymenarthur

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73