Mohikan.1907
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Ekran kartı driver sorunlu olabilir ekran eğer Windows çıkıyorsa bı ddu ile ekran kartı driver sil yükle olmazsa temiz kurulum yapS.a şöyle bi mavi ekran alıyorum winwods10 yüklüydü sürekli günlük mavi ekran alıyodum windows11 geçtim lisanslı windows11 yine alıyorum sizce neden
Onu yaptım kaç kere silip yükledim ama devam ediyo dıtttt diye ses çıkıyo bu görüntyü oluyo sonra yeniden başlıyo furmak yaptım 10 dakika hiç mav iekran vermediEkran kartı driver sorunlu olabilir ekran eğer Windows çıkıyorsa bı ddu ile ekran kartı driver sil yükle olmazsa temiz kurulum yap
Yedekte bir ekran kartı varmı yoksa bir arkadasindan falan 1-2 saatligine ödünç al onla bir denermisinOnu yaptım kaç kere silip yükledim ama devam ediyo dıtttt diye ses çıkıyo bu görüntyü oluyo sonra yeniden başlıyo furmak yaptım 10 dakika hiç mav iekran vermedi
Yok işte deneyemiyorum ekran kartı olması dahamı yüksek ihtimal o çizikler ekran kartındanmıYedekte bir ekran kartı varmı yoksa bir arkadasindan falan 1-2 saatligine ödünç al onla bir denermisin
İnsanda olabilir veya hdmi kablondandaYok işte deneyemiyorum ekran kartı olması dahamı yüksek ihtimal o çizikler ekran kartındanmı
Dp Kablo kullanıyorum monitörün içinden çıkanİnsanda olabilir veya hdmi kablondanda
Bir ekran kartını cıkartıp anakarta takılan yeri bı silin kuru bir şeyle birde öyle deneyin varsa başka DP kablosuda deneyinDp Kablo kullanıyorum monitörün içinden çıkan