Ses ayarlarından mikrofonun sesini arttırabiliyorsunuzHS50 Pro kulaklığım var ve bugün özellikle Mikrofon kafayı yedi baya.Sesler cızırtılı,Az veriyor,neden oluyor olabilir.
Realtekten denedim fulledim ama olmuyorSes ayarlarından mikrofonun sesini arttırabiliyorsunuz
Kasanını üstündeki girişe,ne oluyorsa artıkanakarta mı takıyorsunuz kabloyu?
Fullerseniz cızırtı verebilir zatende az gitmesi pek normal değil.Realtekten denedim fulledim ama olmuyor
hocam arkadan takın bi.Realtekten denedim fulledim ama olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasanını üstündeki girişe,ne oluyorsa artık
Evet sıkıntı o,En son vermiyordu böyle az ve cızırtılıFullerseniz cızırtı verebilir zatende az gitmesi pek normal değil.
Tamamhocam arkadan takın bi.
3 giriş var hangisi,Tek kablo 3 girişhocam arkadan takın bi.
3 giriş var hangisi,Tek kablo 3 girişhocam arkadan takın bi.
Bide Bunu tek kablo olarakmı kullansam daha iyi yoksa 2 kablo ile ayrı ayrımıhocam arkadan takın bi.
iki kablo arkadan takın.Evet sıkıntı o,En son vermiyordu böyle az ve cızırtılı
Tamam
3 giriş var hangisi,Tek kablo 3 giriş
Bide Bunu tek kablo olarakmı kullansam daha iyi yoksa 2 kablo ile ayrı ayrımı
realtek audio console varsa zaten hangisi olsun diye sen seçiyorsun ama pembe veya yeşil varsa mikrofonu pembeye kulaklığı yeşile takEvet sıkıntı o,En son vermiyordu böyle az ve cızırtılı
Tamam
Bide Bunu tek kablo olarakmı kullansam daha iyi yoksa 2 kablo ile ayrı ayrımı
tamam ozaman mikrofonu pembeye tak kulaklığı yeşile tak maviyede hoparlör bağlayabilirsin bende öylePembe yeşil mavi var
Önden arkaya geçince daha az ses veriyor galiba bu kulaklıktamam ozaman mikrofonu pembeye tak kulaklığı yeşile tak maviyede hoparlör bağlayabilirsin bende öyle
Ciddiyim nedenkitamam ozaman mikrofonu pembeye tak kulaklığı yeşile tak maviyede hoparlör bağlayabilirsin bende öyle
Hocam realtek audio console yüklü mü pc de ?Önden arkaya geçince daha az ses veriyor galiba bu kulaklık