Neler Yeni

Bu mining olayı tam olarak nedir

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Beyler öncelikle derdim piyasayı ekran kartı açlığına sürükleyen miningciler gibi değil o yüzden kızmayın sadece meraktan soruyorum

Abdullah abi bu videosunda ekran kartına zarar verdiginden ve gelen kazancı vs vs kötü şeyleri den bahsetmiş ve uğraşmaya degmeyceginden bahsetmiş

Ve bu videodada bu abi o kadar abartarak yani bilmiyorum gercekmi yalanmi artık insanı iştahlandirarak anlatmışki insanın kalkıp mining yapasi geliyor yani şöyle kazandırıyor böyle kazandırıyor diyor ekran kartına felan kesinlikle zararı felan yok diyor

Arkadaşlar kısaca özetlemek gerekirse bu işi yapmış biri bana cevap olarak neler yaşadığını kısaca yazabilirmi gerçekten merak ettim kötü bı amacım yok iyi forumlar

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
En kısa hali ile ekran kartını çalıştırarak ethereum kazanma yöntemidir.

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En kısa hali ile ekran kartını çalıştırarak ethereum kazanma yöntemidir.
Onu biliyorumda ikinci videodaki kişinin bahsettiği kadar para kazandiriyormu ekran kartlarına zarar vermiyormu onları merak etmiştim ben

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Onu biliyorumda ikinci videodaki kişinin bahsettiği kadar para kazandiriyormu ekran kartlarına zarar vermiyormu onları merak etmiştim ben
Parası ekran kartına ve sayısına bağlı. Ve ekran kartlarına zarar veriyor.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bölüm üzerinde başka arkadaşların benzer konuları var, arayıp bulabilirsiniz. (Konunun açıldığı tarihteki ETH ile şu anki ETH fiyatı farklı.)

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Parası ekran kartına ve sayısına bağlı. Ve ekran kartlarına zarar veriyor.
ekran kartına zarar verme diye bir şey söz konusu değil* . oyun oynayınca da ekran kartına zarar veriyor diyebiliriz o zaman . tek zararlı yanlı fazla çalıştığı için ısınmaları ömürlerinin azalması bu da oyun oynarken de gerçekleşen bir şey . (Moderatörler niye yanlış bilgi diye işaretlemiyor anlayamadım. )

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
ekran kartına zarar verme diye bir şey söz konusu değil* . oyun oynayınca da ekran kartına zarar veriyor diyebiliriz o zaman . tek zararlı yanlı fazla çalıştığı için ısınmaları ömürlerinin azalması bu da oyun oynarken de gerçekleşen bir şey . (Moderatörler niye yanlış bilgi diye işaretlemiyor anlayamadım. )
+99 ayrıca uzun süredir bu işin içindeyim çağrı abinin bahsettiğinden daha fazla kazandırıyor şuan :)

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki ben bunu normal kullanım PC yapsam olumlu geri dönüşü olurmu ?

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Doğru ama aynı oranda etkilemiyor 1 ay mining = 1 yıl oyun oynamak

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Peki ben bunu normal kullanım PC yapsam olumlu geri dönüşü olurmu ?
para gelir işte örnek veriyorum ekran kartın 30 mh kazım yapıyor desek günde 24 tl falan olur full çalıştırısan aylık 700 tl falan getirir . bu bir örnek kazançlar çok değişiyor fakat sistemin 6 gb veya üstü ekran kartı varsa kazıp para kazanabilirsin tek artısı bu .

Top Bottom