Noren
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,963
Kendi hazırlamış olabilir belki eğer mükemmel bir yazılımcı iseHocam indirme linki yok veya ben göremedim
Kendi hazırlamış olabilir belki eğer mükemmel bir yazılımcı iseHocam indirme linki yok veya ben göremedim
Dostum genelde bu tarz modlar parayla satılıyor bir bak ama zannetmiyorum bedavaya indirebileceğini aynısı GTA ve Minecraftada oluyor bu tarz modlar genelde para ile satılıyor aylık üyeliklerle yani dolarlaÖyleyse bu modun adı nedir bende bu keyfi yaşamak istiyorum
Clickbait işte.Hocam ilk başta GTA IV yazıyor ama başlığın sonunda GTA V yazıyor
tabi bu dediğim bu senin attığın videoda ki mod için geçerli daha düşük ve ücretsiz olan grafik modları vardır mesela şöyle bir video buldumDostum genelde bu tarz modlar parayla satılıyor bir bak ama zannetmiyorum bedavaya indirebileceğini aynısı GTA ve Minecraftada oluyor bu tarz modlar genelde para ile satılıyor aylık üyeliklerle yani dolarla![]()
Kendi hazırlamış olabilir belki eğer mükemmel bir yazılımcı ise
GTA 4 de ray tracing desteği yok. Nasıl mod olmayacak?![]()
GTX 750 Tİ + İntel Core 2 Quad Q9550 kaldırır mı ki bu modu?
Clickbait...
Ray Tracing gibi değil dostum yerde ki yansımalar binaları gösteriyor ama binaların üstünde ki pankartların görselleri farklı renkleri farklı![]()
GTA IV bir de, harika gözüküyor.
Ahanda buldumray tracing'e benziyor
Bu reduxBu arkadaşta mod uygulamış. Bence o da mod.
Dostum zaten var GTA 5 de grafik moduAhanda buldumahanda burada gerçi birkaç milyar bişey indirmem gerekiyor ama olsun değer
GTX 750 Tİ + İntel Core 2 Quad Q9550 kaldırır mı ki bu modu?Ahanda buldumahanda burada gerçi birkaç milyar bişey indirmem gerekiyor ama olsun değer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu redux
Genelde sadece ışıklandırma değiştiriliyor. Büyük ihtimalle kaldırır ama emin değilimGTX 750 Tİ + İntel Core 2 Quad Q9550 kaldırır mı ki bu modu?
Kaldırabilir dostum bence bir deneGTX 750 Tİ + İntel Core 2 Quad Q9550 kaldırır mı ki bu modu?