DızcıFaruk01
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 255
Bu motor 10 k ya alınır mi sizce?
10k bütçeyle başka bir öneriniz varmi?
10k bütçeyle başka bir öneriniz varmi?
Bir Tanıdığım 125 liği ayni fiyata satiyor model renk filan ayni km de yakin 150 likmi daha iyi 125 lik mi 125 lik olan 135 ccalınır bence başlangıç motoru olarak baya alan vardı
Keşke hala öyle olsaAh liseye ilk başladığım zamanlar bu motorun sıfırı 3.500Tl idi, Canım Türkiyem.
Ehliyetin var mı?Bir Tanıdığım 125 liği ayni fiyata satiyor model renk filan ayni km de yakin 150 likmi daha iyi 125 lik mi 125 lik olan 135 cc
A2Ehliyetin var mı?
A2 var ise güzel, bu senin bütçene kalmış bir şey aslında. Ben olsam senin yerinde biraz daha biriktirip Cbr 250r alırdım.
Şuanki bütçem bu boş durmasini istemiyorumA2 var ise güzel, bu senin bütçene kalmış bir şey aslında. Ben olsam senin yerinde biraz daha biriktirip Cbr 250r alırdım.
10k ya bence alinabilecek en iyi motorsiklet bu galibaŞuanki bütçem bu boş durmasini istemiyorum
Eğer beğendiysen ve ilerde satabileceğini düşünüyorsan alabilirsin, bence güzel motor ama dediğim gibi A2 ehliyetin varmış ben olsam 250cc alırdım.Şuanki bütçem bu boş durmasini istemiyorum
Valla motor almak bir hayalden de fazlası oldu artık, bu aralar bakmıyorum piyasaya.10k ya bence alinabilecek en iyi motorsiklet bu galiba