Bi fiyata bu özelliklerde monitör kaldığını çok sanmıyorum sizinde fikrinizi almak istedim
Kral ben burdan asus tuf monitör aldım 3 ölü piksel çıktı itopyaya bir daha güvenemiyorumAlınmaz daha ucuza var.
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Değiştiriyorlar. 3 ölü piksel az değil.Kral ben burdan asus tuf monitör aldım 3 ölü piksel çıktı itopyaya bir daha güvenemiyorum
Bu arada Dey-Elektronikte itopya ile işbirliği ile çalışan bir firma. Kısaca itopya diyebiliriz. Aynı yer yani.Kral ben burdan asus tuf monitör aldım 3 ölü piksel çıktı itopyaya bir daha güvenemiyorum
İtopya'dan 2 kere Gigabyte G24F-2 aldım. 1 tane bile ölü pixel yoktu, ikisi de tertemizdi. Zaten konunun İtopya ile alakası yok ki, monitörü İtopya mı üretiyor?Kral ben burdan asus tuf monitör aldım 3 ölü piksel çıktı itopyaya bir daha güvenemiyorum
Şans meselesi bir bakıma 10 kişinin 2 kişisinde çıkabiliyor ve iade süreci 2-3 hafta sürdü sıkıntı olan kısmı oİtopya'dan 2 kere Gigabyte G24F-2 aldım. 1 tane bile ölü pixel yoktu, ikisi de tertemizdi. Zaten konunun İtopya ile alakası yok ki, monitörü İtopya mı üretiyor?