BU MONİTÖR ALINIR MI? James Donkey Epic P30 27" 0.5 ms Full HD 300 Hz

ice3h

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
202
Merhaba arkadaşlar, fiyat aralığı bu şekilde olan bir monitör tavsiye eder misiniz veya bu monitör alınır mı? Bu monitörde bariz ghosting var. FPS oyunları oynarım ve video editlerim.

Merhaba arkadaşlar, fiyat aralığı bu şekilde olan bir monitör tavsiye eder misiniz veya bu monitör alınır mı? Bu monitörde bariz ghosting var. FPS oyunları oynarım ve video editlerim.

Monitör temiz, ghosting bariz velakin belirgin değil, rahat oynarsınız, fiyatı çok iyi bu hz ve mş değerine gore

EŞŞEKTEN ürün alınmaz

İyice araştır kardeşim. Modelini bilmiyorum ama marka ve panel hoş değil.

İyice araştır kardeşim. Modelini bilmiyorum ama marka ve panel hoş değil.
Hocam arkadaşımda var aynısı daha yeni aldı ondan gördüm bende. Renkleri falan çok iyi olmasada iş görecek seviyede. Ghosting var. Aynı fiyata daha iyi bir alternatifi var mı diye bende konu açtım.

eşşek ürün alınmaz
0.5ms gibi değerler de yalan 1-2 tane anca o değeri veren bulabilirsin.

Hocam arkadaşımda var aynısı daha yeni aldı ondan gördüm bende. Renkleri falan çok iyi olmasada iş görecek seviyede. Ghosting var. Aynı fiyata daha iyi bir alternatifi var mı diye bende konu açtım.
Hocam bu markayı hiç kullanmadim kullanan hiç tanıdığım yok. Marka tutulan bir marka değil. Va panel tutulan panel değil. Ucuz da değil

Ne amaçla alacaksın?

Geri