nE sımdımı ındırıme gırdı bır şey derdim de forumdayımMonitör bu başka monitör bakıyordum bunu gördüm msi ve ucuz olması beni tedirgin etti alınır mı? bu satıcıdan bu monitör?Alıntıyı görüntüle
En iyi cevap en hızlı cevaptırHayır, teşhir ürünü değil indirimde şuan güzel monitör gönül rahatlığı ile alabilirsin.
En iyi cevap seçer misin? ^^
Evde çocuklarınız televizyon karşısında otuyuror, televizyonda çocuklar ellerinde en iyi cevaplar, reaksiyonlar ile oynuyorlar, şakalaşıyorlar.En iyi cevap en hızlı cevaptır
bende neden 0 en iyi cevap var ya
kendim şu an kullanıyorum çok memnunumMonitör bu başka monitör bakıyordum bunu gördüm msi ve ucuz olması beni tedirgin etti alınır mı? bu satıcıdan bu monitör?Alıntıyı görüntüle
Çukulatalat, püskevitler...Evde çocuklarınız televizyon karşısında otuyuror, televizyonda çocuklar ellerinde en iyi cevaplar, reaksiyonlar ile oynuyorlar, şakalaşıyorlar.
Bunu gören Arda diyor: ''Anne bizde niye en iyi cevap yok diyor?''
Güzel indirim. Al bence.Monitör bu başka monitör bakıyordum bunu gördüm msi ve ucuz olması beni tedirgin etti alınır mı? bu satıcıdan bu monitör?Alıntıyı görüntüle
Çok fark yok msi alıp geçerdim. Yukarıda yazdığımı en iyi cevap seçer misin?arkadaşlar peki bu üstteki monitörü mü benim kini mi tavsiye edersiniz (link için tıkla)
Konuyu ben açmadım kiÇok fark yok msi alıp geçerdim. Yukarıda yazdığımı en iyi cevap seçer misin?