hikayeli oyun içinMonitörü FPS oyunu için mi aliyorsun hikayeli oyun için mi
teşekkür ederim ama 2k olmasını istiyorumMSI MAG 275F 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 275F 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 275F ITOPYA'dawww.itopya.com
Bunu almanı öneririm
ben de şu an da incelenesını izliyordunben bunu almayı düşünüyorumGameBooster GB-2719FQHD 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync GSync Pivot SS IPS QHD Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2719FQHD 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync GSync Pivot SS IPS QHD Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2719FQHD ITOPYA'dawww.itopya.com
reis detaylı bulamadım ben ne yapsam bilmiyorum ona göre kalkıp acıbademe gidicemben de şu an da incelenesını izliyordun
ben beğendim acıkcası kredi kartı oyan verme di onu duzeltıp alıcam benım için yeterlireis detaylı bulamadım ben ne yapsam bilmiyorum ona göre kalkıp acıbademe gidicem
benim içinde gayet yeterli özellikleri falan gayet iyide bilen biriside yok hiç azcık daha araştırıp alıcam 360 hz 1080 monitörde hikayeli oyun oynuyorum darboğaz yiyorum habireben beğendim acıkcası kredi kartı oyan verme di onu duzeltıp alıcam benım için yeterli