Bu monitör alınır mı

bunun incelemesi yok, cesaret edip alanda pek görmedim ama fiyatına göre kağıt üstündeki özellikleri bedava.
1763052363302.webp

sepette 250 tl indirim var özellikleri çok iyi fiyatıda iyi

Evet kesinlikle ama emin olamadım markadan ötürü. Yoksa kağıt üstünde bu özellikler bu fiyata bedava
3 yıl garantisi var zaten korkacak bir şey yok. arkadaşımda asus monitör var bozuldu 1 senede marka odaklı olmayı bıraktım artık ben garantisi vardı. paneli yapamıyorlarmış daha üst model monitör gönderceklermiş.

Ana monitör olarak alınır mı
Hocam bunun internette incelemesini de bulursun, daha mantıklı bir model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.REFERAL LİNK!y5s5CChe9M/

İnternette 1 tane incelemesi olmamasına rağmen bu markanın 2k 180hz modelini aldım, bugün elime ulaştı. Çok az ghosting var, ölü piksel yok. Hatrı sayılır derecede uyguna geliyorsa denemeye değer ama yüksek elo fps oyuncusu değilseniz, gece gündüz elo kasmıyorsanız AOC 24g42e modelini alabilirsiniz. Aradaki Hz çok göze batacak seviyede değil ve renkleri çok daha iyi bir monitör almış olursunuz.

https://www.REFERAL LİNK!y5s5CChe9M/
Va panele çok sıcak bakmıyordum ama güzele benziyor

İnternette 1 tane incelemesi olmamasına rağmen bu markanın 2k 180hz modelini aldım, bugün elime ulaştı. Çok az ghosting var, ölü piksel yok. Hatrı sayılır derecede uyguna geliyorsa denemeye değer ama yüksek elo fps oyuncusu değilseniz, gece gündüz elo kasmıyorsanız AOC 24g42e modelini alabilirsiniz. Aradaki Hz çok göze batacak seviyede değil ve renkleri çok daha iyi bir monitör almış olursunuz.
%70fps %30hikayeli oyun şeklinde kullanacağım

Bir de @Alex Mercher hocam sizin önerdiğiniz l20nin trendyol yorumları fazeondan daha kötü bu da gözümü korkutuyor açıkçası

Son düzenleme:

Bir de @Alex Mercher hocam sizin önerdiğiniz l20nin trendyol yorumları fazeondan daha kötü bu da gözümü korkutuyor açıkçası
Hocam baktımda satıcıdan kaynaklı olabilir, olumsuz yorumlar hep "techburada" diye bir satıcıya gelmiş, aslında ürünün bolca inceleme videosu var onlara da bakıp emin olabilirsin.

bunun incelemesi yok, cesaret edip alanda pek görmedim ama fiyatına göre kağıt üstündeki özellikleri bedava.
Alıntıyı görüntüle
forumda en az 8 kişi sipariş verdi mesajlar dursa inceleme isterdim youtubedan baksalar çok iyi olur bu arada kronik bi sorununu görmedim

l10 modeli çok uygundu indirim bitmediyse ona bakın

Hocam baktımda satıcıdan kaynaklı olabilir, olumsuz yorumlar hep "techburada" diye bir satıcıya gelmiş, aslında ürünün bolca inceleme videosu var onlara da bakıp emin olabilirsin.
Aynı satıcının Hepsiburada'daki yorumları çok daha iyi o yüzden hb'dan alacağım sanırım

forumda en az 8 kişi sipariş verdi mesajlar dursa inceleme isterdim youtubedan baksalar çok iyi olur bu arada kronik bi sorununu görmedim

l10 modeli çok uygundu indirim bitmediyse ona bakın
En az 200hz bakıyorum hocam evet uygunmuş ama

24g4ha modeline bakabilirsin

birde sana bir öneri 60-144de olan fark 144-240da yok
144den sonra insan gözü ince farkı anlıyamıyor

bu nedenle 165-180 sana fazlasıyla yeter 200 180 arasındaji farkı hissedemezsin

24g4ha modeline bakabilirsin

birde sana bir öneri 60-144de olan fark 144-240da yok
144den sonra insan gözü ince farkı anlıyamıyor

bu nedenle 165-180 sana fazlasıyla yeter 200 180 arasındaji farkı hissedemezsin
O modele baktım, aklımda bulunsun. Dediğinizde haklısınız ama 144 ile 240 illaki farkeder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,186
Üyeler
186,302
Son üye
OlzerolO
Geri