Neler Yeni

Bu Monitör Alınır mı ?

Umut_Eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut eren mutlu
beni tanıyan vardır belki 27 ve 32 inç monitör istiyordum ama çoğunlukla piksel sıkıntısı yaşarsın denildiği için 24 almaya karar verdim MSI 23.6" OPTIX G24C4 monitörünü gördüm itopya'da 1500 tl şuan fiyatı bu fiyata alını mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Efe Kapan
bence alınır bu monitörün 27 inchini bulursan banda sölermisşn bende almayı düşğnüyorum

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
1080p alacaksan 24 ideal boyut fazla sıkıntı olmaz diyorsan 27 inçde alınır. ips panel olmasında fayda var film ve 3a oyunlarda daha iyi oluyor.

Umut_Eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut eren mutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1080p alacaksan 24 ideal boyut fazla sıkıntı olmaz diyorsan 27 inçde alınır. ips panel olmasında fayda var film ve 3a oyunlarda daha iyi oluyor.
düşündüklerim genelde VA panel IPS panel daha mı canlı

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
düşündüklerim genelde VA panel IPS panel daha mı canlı
ben eskiden va panel laptop kullanıyordum sonra ips panel monitöre geçtim bir gün internet kafeye gittim va mi tn bilmiyordum sonra öğrendim va panelmiş baya kötü geldi bana ips panel sonrası. yani demek istemem ips panel renkler daha canlı renkler tam renginde gözüküyor öbür panellere göre sade cs benzeri oyun oynuyorsan va alınabilir çünkü tepkime süresi az ips pahalı oluyor. ben 3-5 ms tepkime bir şey olmaz dedim ips almıştım iyiki almışım.

Son düzenleme:

Umut_Eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut eren mutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben eskiden va panel laptop kullanıyordum sonra ips panel monitöre geçtim birgün internet kafeye gittim va mi tn bilmiyordum sonra öğrendim va panelmiş baya kötü geldi bana ips panel sonrası. yani demek istemem ips panel renkler daha canlı renkler tam renginde gözüküyor öbür panellere göre sade cs benzeri oyun oynuyorsan va alınabilir çinkü tepkime süresi az ips pahalı oluyor. ben 3-5 ms tepkime bir şey olmaz dedim ips almıştım iyiki almışım.
AOC 24G2U model monitörünü almaya karar verdim hem pivot hem IPS panel

Top Bottom