Neler Yeni

bu monitor hiçbir yerde niye yok?

TheViola

80+
peki saolun o zaman bir tane bundan ve 2 tane 165 hz alıcam 165 hz olarak ne almalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

onu dün gördüm ama ben antalyada yaşıyorum ve bursaya gidimem aynı zamanda herkes vatana kazık diyor

Kazık olup olmamasını değerlendirmek size kalmış orası ayrı.Bulunduğunuz şehirdeki mağazaya getirme imkanınız oluyor o açıdan söyledim. Bursaya gitmenize gerek yok. Ben monitör değil de bir kaç parça ürünü bu şekil başka vatan mağazalarından bulunduğum yerdeki mağazaya getirttim.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
bütçe yani 3500 ikisi için ama biraz daha yükseltebilirim siz fiyat performans olarak 24.5 inç boyutunda söyleyebilirmisiniz
24 inç boyutunda sadece bir tane var, oda TN panel. Yani renklerim en kotu olduğu panel. 165hz ile 144hz arasında çok fark olacağını sanmıyorum. 144hz önermemi istermisiniz?

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Kazık olup olmamasını değerlendirmek size kalmış orası ayrı.Bulunduğunuz şehirdeki mağazaya getirme imkanınız oluyor o açıdan söyledim. Bursaya gitmenize gerek yok. Ben monitör değil de bir kaç parça ürünü bu şekil başka vatan mağazalarından bulunduğum yerdeki mağazaya getirttim.
bu özelliğini bilmiyordum ama ben itopyada geçen hafta baktığımda yoktu şimdi gelmiş galiba ben itopyadan alırım o zaman (bu arada bu alienware kuzenim için ben kendime 2 tane 165 hz istiyorum 280 hznin yanında)

24 inç boyutunda sadece bir tane var, oda TN panel. Yani renklerim en kotu olduğu panel. 165hz ile 144hz arasında çok fark olacağını sanmıyorum. 144hz önermem istermisiniz?
peki o zaman 144 olsun

bu arada bu konuyada bakarmısınız az önce yazdım ama kimse cevap vermedi

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
bu özelliğini bilmiyordum ama ben itopyada geçen hafta baktığımda yoktu şimdi gelmiş galiba ben itopyadan alırım o zaman (bu arada bu alienware kuzenim için ben kendime 2 tane 165 hz istiyorum 280 hznin yanında)

peki o zaman 144 olsun

bu arada bu konuyada bakarmısınız az önce yazdım ama kimse cevap vermedi
Bütçe aşmak istemezseniz;
Eğer aşabilirseniz:
Eğer bütçeyi aşabiliyorsanız 2. attığım çok daha iyi

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823