kutluyasayan
80+ Bronze
Dahası
- Bütçe
- 16000
Bana 4klık oyun için monitör lazım renkleri güzel olsun yeter 144hz aşağısı olmazsa iyi olur
Bu bütçede va panel pek önermem gide o monitör ile kolay kolay oyun oynayabileceğini sanmıyorum
Bana 4klık oyun için monitör lazım renkleri güzel olsun yeter 144hz aşağısı olmazsa iyi olur
Kusura bakmayın panele bakmayı unutmuşum bu monitörde güzel duruyordu bunu da sorucaktım aslı da
Niye ki hocamBu bütçede va panel pek önermem gide o monitör ile kolay kolay oyun oynayabileceğini sanmıyorum
Renkler ips'e göre cansızdır ve gosting saha yaygındırKusura bakmayın panele bakmayı unutmuşum bu monitörde güzel duruyordu bunu da sorucaktım aslı da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye ki hocam
Teşekkürler hocam arkadaşın attığı nasıl?Renkler ips'e göre cansızdır ve gosting saha yaygındır
HangisiTeşekkürler hocam arkadaşın attığı nasıl?
Yukarıda Asus marka atmışHangisi
Asus daha iyi olur neden diye sorucak olursan rog serisi asus'un en üst seviyesidir tuf gaming serisindeki gibi birtek panele değil malzeme kalitesinede yatırım vardır yani malzeme ve panel yönüyle kalitelidir fast ips panele sahip zaten ve 180hz hem 27inç ile daha rahat odaklanırsın hemde ips olduğundan gosting daha az olur ve renkler tam doygun olur msı da kaliteli bir panel ama asus almak daha mantıklıYukarıda Asus marka atmış
Bencede çok mantıklı geldi teşekkürler bunu alacağımAsus daha iyi olur neden diye sorucak olursan rog serisi asus'un en üst seviyesidir tuf gaming serisindeki gibi birtek panele değil malzeme kalitesinede yatırım vardır yani malzeme ve panel yönüyle kalitelidir fast ips panele sahip zaten ve 180hz hem 27inç ile daha rahat odaklanırsın hemde ips olduğundan gosting daha az olur ve renkler tam doygun olur msı da kaliteli bir panel ama asus almak daha mantıklı