Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu monitör nasıl? öneri

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,407
İsim
Arda doğan

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Kutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusura bakmayın panele bakmayı unutmuşum bu monitörde güzel duruyordu bunu da sorucaktım aslı da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bütçede va panel pek önermem gide o monitör ile kolay kolay oyun oynayabileceğini sanmıyorum
Niye ki hocam

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,407
İsim
Arda doğan
Kusura bakmayın panele bakmayı unutmuşum bu monitörde güzel duruyordu bunu da sorucaktım aslı da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye ki hocam
Renkler ips'e göre cansızdır ve gosting saha yaygındır

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,407
İsim
Arda doğan
Yukarıda Asus marka atmış
Asus daha iyi olur neden diye sorucak olursan rog serisi asus'un en üst seviyesidir tuf gaming serisindeki gibi birtek panele değil malzeme kalitesinede yatırım vardır yani malzeme ve panel yönüyle kalitelidir fast ips panele sahip zaten ve 180hz hem 27inç ile daha rahat odaklanırsın hemde ips olduğundan gosting daha az olur ve renkler tam doygun olur msı da kaliteli bir panel ama asus almak daha mantıklı

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Kutlu
Asus daha iyi olur neden diye sorucak olursan rog serisi asus'un en üst seviyesidir tuf gaming serisindeki gibi birtek panele değil malzeme kalitesinede yatırım vardır yani malzeme ve panel yönüyle kalitelidir fast ips panele sahip zaten ve 180hz hem 27inç ile daha rahat odaklanırsın hemde ips olduğundan gosting daha az olur ve renkler tam doygun olur msı da kaliteli bir panel ama asus almak daha mantıklı
Bencede çok mantıklı geldi teşekkürler bunu alacağım

Top Bottom