kanka attığımı al daha iyi olur hem çözünürlükte daha iyiknk bundan önce 4080s vardı 1 yıldır 1080p kullanıyorum çözünürlük çok önemli değil
kanka attığımı al daha iyi olur hem çözünürlükte daha iyiknk bundan önce 4080s vardı 1 yıldır 1080p kullanıyorum çözünürlük çok önemli değil
gsync yok knk şuanki monitörü satmamın ana nedenlerinden yırtılma ıoluyor27 inç 1080p de piksel sayar ve üstelik 5080 i var arkadaşın o kartı 1080de kullanması sağlıklı olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunu alın 2k 240hz
ana olucak knk çok büyük ihtimalle alienware iade olucakYahu adam 2. monitör olarak kullanıyor işte.
Buyur kardeşim. 24" - 1080p - IPS - 240 Hz.
buyur kanki bunda adaptive sync var hem nvidia hem amd farketmiyorgsync yok knk şuanki monitörü satmamın ana nedenlerinden yırtılma ıoluyor
ana olucak knk çok büyük ihtimalle alienware iade olucak
2k almaya gerek varmı sence fps oyunları içinbuyur kanki bunda adaptive sync var hem nvidia hem amd farketmiyor
kanka eğer oyunları low da oynuyorsan gerek yok grafikleri yüksekte oynuyorsan etkili olur ama sana tavsiyem 2k yı canlı görmen önce bir gör ve 1080p ile karşılaştır ona göre kararını ver2k almaya gerek varmı sence fps oyunları için
https://www.akakce.com/monitor/en-u...2k-ips-240-hz-oyuncu-u-fiyati,1026023788.html bu nasılkanka eğer oyunları low da oynuyorsan gerek yok grafikleri yüksekte oynuyorsan etkili olur ama sana tavsiyem 2k yı canlı görmen önce bir gör ve 1080p ile karşılaştır ona göre kararını ver
Gsync var. Dp kablosu ile kullanmıyor musun monitörü? Osd menüsünden adaptive sync kısmından freesync aç. Nvidia denetim masasında gsync gözükecektir. Osd menüsünden ayrıca overdrive kısmına girip level 3 yap.gsync yok knk şuanki monitörü satmamın ana nedenlerinden yırtılma ıoluyor
ana olucak knk çok büyük ihtimalle alienware iade olucak