Neler Yeni

Bu monitörlerden hangisi iyidir?

acheronx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
bilal bodur
aba hangisi msı vardı panel arızası olduğu için geri gönderdim? İade veya değişim olacağını söylediler aynı fiyat bandında bu monitör view yeni gelmiş oda dikkatimi çekti hangisi iyidir?

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Arif Çelebi
Bence viewsonic çok daha güvenilir bir markadır özellikleride daha iyi alınabilir

acheronx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
bilal bodur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence viewsonic çok daha güvenilir bir markadır özellikleride daha iyi alınabilir
Msı aldım 1 ay olmadan panel arızası çıktı gönderdim monitörden hiç anlamadığım için sormuştum teşekkür ederimm..

Armi3067

80+ Bronze
msi ekran alınmaz BENCE

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Arif Çelebi
Msı aldım 1 ay olmadan panel arızası çıktı gönderdim monitörden hiç anlamadığım için sormuştum teşekkür ederimm..
Doğrudur hocam birde bütçenizi bilmiyorum ama 2 k alabilirseniz çok daha mantıklı olur bence bu devirde fhd alınmaz artık

acheronx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
bilal bodur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2k önereceğin f/p var mı hocam
Doğrudur hocam birde bütçenizi bilmiyorum ama 2 k alabilirseniz çok daha mantıklı olur bence bu devirde fhd alınmaz artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

viewi aldım msı için de para iadesi talep ettim de iyi bir şey varsa f/p siparişi iptal edip onu alırım

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kemalhan Altay
aba hangisi msı vardı panel arızası olduğu için geri gönderdim? İade veya değişim olacağını söylediler aynı fiyat bandında bu monitör view yeni gelmiş oda dikkatimi çekti hangisi iyidir?

ikisinide alma hocam buyur bunu al keyfine bak https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kemalhan Altay
senin attiklarindan daha iyi seviyede ikisi arasinda msi secilir msi ın backlighti biraz kotu renkleri tam veremiyor ben aldim iade ettim ama bu fiyata dusmusken tartismasiz gigabyte alinmali gigabyte ı kiyaslayabilecegin monitor Hp Omen 25i olmali bunlar degil

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Arif Çelebi
2k önereceğin f/p var mı hocam

Mesaj otomatik birleştirildi:

viewi aldım msı için de para iadesi talep ettim de iyi bir şey varsa f/p siparişi iptal edip onu alırım
Bir süredir piyasaya bakmıyorum takip etmek lazım forumda konular açılıyor geçende 6.5 k ya görmüştüm ama bulamadım telefondan hocam ama yeni yıl indirimleri falan gelebilir tetikte olun

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökhan Bagci

Merhaba viewsonic fiyatına göre iyi duruyor kullanan varmi neden tasfiye edilmiyor??

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,227
Üyeler
161,413
Son üye
Gktlga
Top Bottom