Bu monitörü alcam fikirleriniz?

Monitör çabuk bozulan veya değişen bir şey değil.

Bence Almış iken 27 inç bir monitör al kafan rahat uzunca bir süre kulan 24 inç küçük bence .

Almışken pivot özelliği de olsun :)

Rekabetçi oyunlar oynuyorsan 27 aşırı büyük geliyor. 24 ideal.
Baktığın model ve bu modellerin testlerine bak mutlaka. Va panellerde ışık sızması olma ama ghosting genelde daha fazla olur.
İps lerde ghosting daha düşük ama ışık sızması biraz daha fazla olabilir. Bu biraz şans ama normal kullanımda gözükmez. Koyu zeminlerde fark edilir.

İlla 240 hz ise
Samsung Odyssey G4 25" 240 Hz 1 ms FHD HDR10 IPS G-Sync Gaming Monitör LS25BG400EUXUF

Bu modelle de karşılaştırma yapabilirsin. Bu modellerim UFO testleri varsa incelemeni öneririm.

Almışken pivot özelliği de olsun :)

Rekabetçi oyunlar oynuyorsan 27 aşırı büyük geliyor. 24 ideal.
Baktığın model ve bu modellerin testlerine bak mutlaka. Va panellerde ışık sızması olma ama ghosting genelde daha fazla olur.
İps lerde ghosting daha düşük ama ışık sızması biraz daha fazla olabilir. Bu biraz şans ama normal kullanımda gözükmez. Koyu zeminlerde fark edilir.

İlla 240 hz ise
Samsung Odyssey G4 25" 240 Hz 1 ms FHD HDR10 IPS G-Sync Gaming Monitör LS25BG400EUXUF

Bu modelle de karşılaştırma yapabilirsin. Bu modellerim UFO testleri varsa incelemeni öneririm.
G3 VA panelini önermeyin, ghosting kronikli bir çöp.

Monitör çabuk bozulan veya değişen bir şey değil.

Bence Almış iken 27 inç bir monitör al kafan rahat uzunca bir süre kulan 24 inç küçük bence .
27 inç gerek olmadığını düşündüm genelde rekabetçi f/p shooter oyunları felan oynadıgımdan dolayı. Zaten çıkabileceğim max fiyatlar da buralar.

Senin monitör Vatan'da indirime girmiş bak İdefix'ten flan almak yerine.

5345 TL ve Vade farksız 3 taksit imkanı.

Benim eski monitörüm ViewSonicti ve ışık süzmesi var ve pek memnun değilim açıkçası yedek yan monitör olarak kullanıyorum şuan.

Açıkçası 240 Hz takıntın yoksa benzer fiyatlara LG flan alırdım ben olsam sorunsuzluk açısından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,932
Üyeler
186,265
Son üye
astrallllllü
Geri