Bu monitörün oyun performansı nasıl?

Monitör güzel ancak 27 inç 1080p'de pikselleri sayabilirsin rekabetli oyunlar için 24 inç öneririm onun haricinde monitörün hz iyi

Bu monitör cs tarzı rekabetci oyunlarda nasıl iş çıkarır?
VA panelin amacı FPS oyunları değil.
Bunu alabilirsin.

Hocam bu monitörü aldım zaten sorun yaşarmıyım acaba iade etmelimiyim? Çok fazla ghosting sorunu yoksa ki baktıgım kadarıyla asusun teknolojileriyle destekliyo bunu ghosting olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar bütçeyle alabilceğiniz en kötü monitör.
Önerebileceginiz 27 inç 2k ıps monitör var mı acaba

Monitör güzel ancak 27 inç 1080p'de pikselleri sayabilirsin rekabetli oyunlar için 24 inç öneririm onun haricinde monitörün hz iyi
Cs tarzı oyunlarda 4.3 şekliyle oynuyorum sıkıntı yaratırmı acaba

Arkadaşın attığı monitör güzel.
Monitör çok güzel fakat artık 24.5 kucuk geliyor gözüme ama bilemedim

Hocam bu monitörü aldım zaten sorun yaşarmıyım acaba iade etmelimiyim? Çok fazla ghosting sorunu yoksa ki baktıgım kadarıyla asusun teknolojileriyle destekliyo bunu ghosting olmuyor

Hocam birincisi itopya kazık. İkincisi net iade edin ağır kazık yemişsiniz. Monitörü de aşağıda öneriyorum.

Tam bütçe söylerseniz daha iyi bir şey öneririm. Paranız varsa oled alın.

Samsung'un öğrenci indirimi devam ediyor mu ediyorsa oradan alsın

Monitör çok güzel fakat artık 24.5 kucuk geliyor gözüme ama bilemedim
Tamam şimdi 4.3 yerine 19:10 oynayıp resi kısıcaksınız sorun olmaz.

Samsung'un öğrenci indirimi devam ediyor mu ediyorsa oradan alsın
Etmiyodu en son ama geri gelmiş olabilir.

Hocam oled benim icin sorun olur uzun saatler bilgisayar başında olucam muhtemelen benim icin tn veya ips lazım hz de önemli 2k olsa tadından yenmez 24için bütcem muhtemelen ama bulunabilirse 27 bütcem 9k

Hocam oled benim icin sorun olur uzun saatler bilgisayar başında olucam muhtemelen benim icin tn veya ips lazım hz de önemli 2k olsa tadından yenmez 24için bütcem muhtemelen ama bulunabilirse 27 bütcem 9k
Hiçbir sorun yaratmaz oled. O eskide kaldı. Yeni oled paneller ve pixel yenileme ile burn in sorunu kalmadı.

Bütçen nasıl 9k o zaman niye 13klık monitör attın ki ? Alabiliyorsan artığım g65i al. Yoksa bunu

Geri