Bu monitörün oyun performansı nasıl?

Odyssey g65b kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin, bunun dışında her VA paneli araştırmadan alma, 27 inç 2k curved fps oyunlarında mantıklı değil haberin olsun.

Hiçbir sorun yaratmaz oled. O eskide kaldı. Yeni oled paneller ve pixel yenileme ile burn in sorunu kalmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçen nasıl 9k o zaman niye 13klık monitör attın ki ? Alabiliyorsan artığım g65i al. Yoksa bunu

Hocam indirimdeydi o 9kya aldım

Odyssey g65b kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin, bunun dışında her VA paneli araştırmadan alma, 27 inç 2k curved fps oyunlarında mantıklı değil haberin olsun.
İade oluşturdum hocam teşekkür ederim

Bu monitör cs tarzı rekabetci oyunlarda nasıl iş çıkarır?
güzel monitör 165hz versiyonunu kullanıyorum bende öneririm ama va panelmiş bu ips panel bende ki. Mümkünse ips bakın Curved bakmayın bide...

Hiçbir sorun yaratmaz oled. O eskide kaldı. Yeni oled paneller ve pixel yenileme ile burn in sorunu kalmadı.

Bütçen nasıl 9k o zaman niye 13klık monitör attın ki ? Alabiliyorsan artığım g65i al. Yoksa bunu

Hocam attıgınız monitörü inceledim çok beğendim 24 25inc tarzı modelleri varmıdır ucuz?

Hocam attıgınız monitörü inceledim çok beğendim 24 25inc tarzı modelleri varmıdır ucuz?
2k 27 inçten başlar. 27 inç o kadar büyük değil rahat fps oynarsın. Ben de full fps oyunu oynuyorum. Bence 24 inçten daha iyi.

1080p alıcaksanız ama 27 inç almayın. Kötü gözükür. 1080p alıcaksanız bunu alın. Çok iyi bir monitör.

Hatta direkt bunu alın. Fps oyunları için daha iyi. 240hz çünkü.

Asus vg27aqml1a alsana aynı fiyat 260 hz 2k . Bende vwr memnunum.

2k 27 inçten başlar. 27 inç o kadar büyük değil rahat fps oynarsın. Ben de full fps oyunu oynuyorum. Bence 24 inçten daha iyi.

1080p alıcaksanız ama 27 inç almayın. Kötü gözükür. 1080p alıcaksanız bunu alın. Çok iyi bir monitör.

Hatta direkt bunu alın. Fps oyunları için daha iyi. 240hz çünkü.
Hocam 2k için öneriniz nedir acaba demin attıgınız monitörden fiyat olarak aşşagıda olan bir şey var mı acaba

Hocam 2k için öneriniz nedir acaba demin attıgınız monitörden fiyat olarak aşşagıda olan bir şey var mı acaba

Bundan azı memnun etmez.

Hocam TUF serisi çok da kaliteli ve sağlam değil ama kötü de değil, eğer ki amacınız FPS oynamak ise alınabilir ancak yükseklik alçaklık ayarı olmaması eksi sonuçta 9k para veriyorsunuz, 27 inç de 1080p anlatıldığı kadar kötü değil ancak 280hz demek biraz FPS'de profesyonellik demek, profesyonellik de 27 inç monitör bir tık saçma olur, size önerim 24 - 25 inç FHD monitör alın ya da hikayeli oynuyorsanız 2k alın.

Geri