Yaptım.Şu rehbere göz atabilirsin, işini göreceğini düşünüyorum.
Rehber - Olası Siber Saldırı Olabilecek Açık Portları Kapatma
Normalde firewall kategorisinde açıcaktım konuyu ancak bunu bir rehber olarak sizlerin karşısına sunmak istedim bu seferlik'de böyle olsun :D Açık portlar bize ne gibi zararlar verebilir? İlk olarak bundan başlayalım. Şimdi size nasıl kapatılacağını anlatacağım portlar hacker'lar tarafından...donanimarsivi.com
Peki o halde.Yaptım.
Dosyalarını koruyor sadeceBende security cloud var ne yapayım? Deneme süreli ama FREEye geççem.
Olmaz merak etme. Eğer sen önlemi alırsan hiçbir şey olmaz. Ancak yanlış bir huyun var, ben bir konu yaptığımda hemen atlayıp o konuda ki programı kuruyorsun, yani en azından bana bir danış fikir vereyim, yardım edeyim, kurmanın gerekli olup olmadığını söyleyeyim.Herhangi bir şey olmaz umarım.
Sana güveniyorum ama sende haklısın yanlış bir şey yaparım falan. Tamam bundan sonra sorarım.Olmaz merak etme. Eğer sen önlemi alırsan hiçbir şey olmaz. Ancak yanlış bir huyun var, ben bir konu yaptığımda hemen atlayıp o konuda ki programı kuruyorsun, yani en azından bana bir danış fikir vereyim, yardım edeyim, kurmanın gerekli olup olmadığını söyleyeyim.
bende 139 portu için ağ bağlantılarım yazıyorum bir şey çıkmıyorŞu rehbere göz atabilirsin, işini göreceğini düşünüyorum.
Rehber - Olası Siber Saldırı Olabilecek Açık Portları Kapatma
Normalde firewall kategorisinde açıcaktım konuyu ancak bunu bir rehber olarak sizlerin karşısına sunmak istedim bu seferlik'de böyle olsun :D Açık portlar bize ne gibi zararlar verebilir? İlk olarak bundan başlayalım. Şimdi size nasıl kapatılacağını anlatacağım portlar hacker'lar tarafından...donanimarsivi.com
yazdımAğ bağlantılarını görüntüle yaz
Ağ bağlantılarını görüntüle yaz.bende 139 portu için ağ bağlantılarım yazıyorum bir şey çıkmıyor