Neler Yeni

Bu mouse alınır mı?? (Rival 3)

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Halil Yaşar
Merhaba yeni laptop aldım bugün kargo geldi ama farem ethernet kablosu akım korumalı priz vs yok onun için vatan magzasinda gidicem (Gaziantep) aşağıdaki fareyi magzadan almayı düşünüyorum bütçem 1k civarı önerileriniz nedir.

Buda var

Mağazada olani önerirseniz bugün gidip alabilirim

SabriAbi1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Faruk
Merhaba yeni laptop aldım bugün kargo geldi ama farem ethernet kablosu akım korumalı priz vs yok onun için vatan magzasinda gidicem (Gaziantep) aşağıdaki fareyi magzadan almayı düşünüyorum bütçem 1k civarı önerileriniz nedir.

Buda var

Benim tercihim rival 3 olurdu

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Muhammet Kürkçü

Buda var

Hocam ikiside fiyatlarını hak etmeyen ürünler. Bence bir süre mouse suz kalın gidin internetten eli yüzü düzgün bir şey alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Halil Yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HDogus

80+ Bronze
Geçen ay rival 3 ü vatandan 800₺ ye almıştım. Tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Halil Yaşar
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Halil Yaşar
Hocam kötü diyemem ama benim attığım mouse a rakip bile sayılmaz.
Hocam benim biraz acele almam lazım laptopu yeni aldım test falan edicem mouseden çok bişey beklemiyorum zaten

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam benim biraz acele almam lazım laptopu yeni aldım test falan edicem mouseden çok bişey beklemiyorum zaten
Para sizin paranız hocam aceleniz varsa bir şey diyemem ama ben olsam bir süre touchpad ile idare edip düzgün bir şey alırdım zaten max 3 günde geliyor kargo. Sizin attığınız mouseların hepsi çok eski sayılır artık. Sizi üzmez fakat güldüreceğinide sanmıyorum.

Cyberborg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Emre Polat
hocam rival 3 yerine bütçeniz yoksa razer cobra alabilirsiniz sensörü daha yeni ona göre ama bütçeniz fazlaysa güzel mouselar var onlara bakın derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Halil Yaşar
Para sizin paranız hocam aceleniz varsa bir şey diyemem ama ben olsam bir süre touchpad ile idare edip düzgün bir şey alırdım zaten max 3 günde geliyor kargo. Sizin attığınız mouseların hepsi çok eski sayılır artık. Sizi üzmez fakat güldüreceğinide sanmıyorum.
Rival 3ü almaya karar verdim hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,716
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom