Link atar mısın, bu mouse tr de yokmuş yeni gelmiş galibadümenden bi mouse gibi geldi gözüme ilk defa gördüm. 1k ya Connect game de Delux M800 Pro var indirimde kablosuz onu alabilirsin 600 lira civarlarına çıkıyorsan 300 400 daha verip bence yani
şimdi baktım indirim bitmiş dostum dün baktım 999 şuan 1600Link atar mısın, bu mouse tr de yokmuş yeni gelmiş galiba
Tmmdır teşekkür ederimşimdi baktım indirim bitmiş dostum dün baktım 999 şuan 1600
ben kullaniyom asus tuf m3 gayet hos mouse tekeri falan cok iyi hic bir sorunda yasamadim 2 yil oldu galibadümenden bi mouse gibi geldi gözüme ilk defa gördüm. 1k ya Connect game de Delux M800 Pro var indirimde kablosuz onu alabilirsin 600 lira civarlarına çıkıyorsan 300 400 daha verip bence yani
Teşekkür ederim, hissiyatı nasılben kullaniyom asus tuf m3 gayet hos mouse tekeri falan cok iyi hic bir sorunda yasamadim 2 yil oldu galiba
bence hoş seviyoerum sesi falan guzel bi tek bana bieaz agir geldiTeşekkür ederim, hissiyatı nasıl
Tmmdır teşekkür ederimbence hoş seviyoerum sesi falan guzel bi tek bana bieaz agir geldi
Tmmdır çok teşekkür ederimYaşlı gibi gözükmek olmasın ama bu hâlâ daha iyi duruyo https://www.hepsiburada.com/razer-r...k-kablolu-siyah-oyuncu-mouse-pm-HBC00000J8UR7