artık kablosuz kullanmak istiyorum ama bundan kat kat iyi olduğunu düşündüğün kabloluları da ele alırım duruma göre olmadı kablolu alırımbence alınmaz deneme fırsatım olmadı ama benzer fiyat aralığında türkiyede güzel mouselar bulabilirsin tercihin tamamen kablosuz mudur
evet stokta da şu anki fiyat ne kadar mantıklı onu bilemedimAj159 pronun beyazı stokta sadece
ben indirimdeyken Razer Cobra Pro almıştım ama şuan yanına yaklaşılmaz tabi 6 k kadar vardır sanırım ben 2.5 k ya almıştım ama değer fiyatınaartık kablosuz kullanmak istiyorum ama bundan kat kat iyi olduğunu düşündüğün kabloluları da ele alırım duruma göre olmadı kablolu alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet stokta da şu anki fiyat ne kadar mantıklı onu bilemedim
1 ay önce almak istediğim sweat ile bi bardak vardı o sıra 200-500 arası fiyat vardı şimdi mesela 90 a düştü bu yüzden sepette bekletirim indirim gelir illaHocam Sürekli indirim veriyor temu zaten gerçi %98'i çöp ama 1 hafta içinde muhtmelen Mouse 800TL'ye falan alabileceğiniz bir indirim gelir daha 3 gün önce 800TL'ye alınabiliyordu (Vergi Dahil)
bu kredi muhabbeti ne tam olarak500tllik siparişe 600tl kredi iadesi ve 1klık siparişe 1k kredi iadesi dışı adam akıllı kampanya pek yok bende şuan 1k kredi iadesi kampanyası var ama şuan alacağım bir şey yok
Temu bakiyesi veriyor 20 sipariştir sadece vergi ödüyorum1 ay önce almak istediğim sweat ile bi bardak vardı o sıra 200-500 arası fiyat vardı şimdi mesela 90 a düştü bu yüzden sepette bekletirim indirim gelir illa
bu kredi muhabbeti ne tam olarak
yok kral bunun sensörü iyi değil 159pro daha mantıklıböyle bir şey de buldum acaba bu daha iyi değil midir
sarı sitede bulamadım ama buradan alırım ya herhalde