Merhaba https://app.hb.biz/1TgB5cutb8yr bu mouseyi almayi düşünüyorum biraz araştırdım paw3311 sensörü sahip FPS oyunları oynuyorum sizca bu yeterlimi bütçem Max 1000 e kadar çıkabiliyor ya da öneriniz varsa yazarsanız olabilir teşekkür ederim
AIGO GM80 PLUS 12000 DPI Siyah Kablosuz Gaming Mouse ile oyun performansınızı güçlendirin. 12000 DPI ayarlanabilir optik sensör sayesinde hızlı tepki ve hassas kontrol sağlar; FPS, MOBA ve rekabetçi oyunlarda üstün performans sunar. Kablosuz 2.4 GHz bağlantı ile düşük gecikmeli, kesintisiz oyun...
AIGO GM80 PLUS 12000 DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mouse ile oyun performansınızı üst seviyeye taşıyın. 12000 DPI ayarlanabilir optik sensör ile hızlı tepki ve hassas kontrol sunar; FPS, MOBA ve rekabetçi oyunlarda fark yaratır. 2.4 GHz kablosuz bağlantı ile düşük gecikmeli, kesintisiz oyun deneyimi...
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mouse ile oyun deneyiminizi güçlendirin. 26000 DPI yüksek hassasiyetli optik sensör ve PixArt PAW3395 teknolojisi sayesinde her hareketi hızlı ve doğru algılar, FPS ve rekabetçi oyunlarda üstün kontrol sağlar. Bluetooth, USB bağlantı seçenekleriyle...
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Mavi Kablosuz Gaming Mouse ile oyun performansınızı bir üst seviyeye taşıyın. 26000 DPI yüksek hassasiyetli optik sensör ile hızlı ve doğru izleme sağlar; FPS, MOBA ve rekabetçi oyunlarda üstün kontrol sunar. Kablosuz, Bluetooth ve 2.4 GHz USB bağlantı seçenekleriyle...