Neler Yeni

Öneri Bu mouselardan hangisi daha iyidir

Zzqie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Tuna İpekçi
Bütçe
3400

3-3.5k arası bütçem var beni uzun sure goturecek bir mouse ariyorum baska mouse da onerebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik

3-3.5k arası bütçem var beni uzun sure goturecek bir mouse ariyorum baska mouse da onerebilirsiniz
Scyrox v6,v8,mad r,waizowl ogm pro v2,hitscan hyperlight,lamzu maya x öneririm hepsi birbirinden güzel eline uyan ve fiyatı sana uyanı al ytden inceleme izle hepsinin.

Zzqie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Tuna İpekçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
mad r major cikmis o nasil sence
1740249523298.png
mad r ile tek farkı bunlar. bence scyrox,waizowl,hitscan arasından birini seç.

Zzqie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Tuna İpekçi
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
acikcasi su zamana kadar razer deathadder v3 hyperspeed dusunuyordum uzun omurlu olmasi icin cunku yaklasik 3 yil once abime da v2 mini aldirmistim ve sorunsuz kullaniyor hala suan cok bilmiyorum mouselari
onların scrollu vb. kronik oluyor ve ağır bir mouse düşündüğün kadar iyi olmaz. Elin küçük ise mad r,scyrox v8 Elin büyük ise Scyrox v6,waizowl ogm pro v2 bak. Waiozl iyiye benziyor 4300 den 3300e düşmüş. Swarcow adlı yt kanalından her mouse un incelemesini izleyebilir ve fikir sahibi olabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
butce 3 se scyrox v8 yada v6

Zzqie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Tuna İpekçi
onların scrollu vb. kronik oluyor ve ağır bir mouse düşündüğün kadar iyi olmaz. Elin küçük ise mad r,scyrox v8 Elin büyük ise Scyrox v6,waizowl ogm pro v2 bak. Waiozl iyiye benziyor 4300 den 3300e düşmüş. Swarcow adlı yt kanalından her mouse un incelemesini izleyebilir ve fikir sahibi olabilirsin.
elim kucuk-orta arasi atk blazing f1 pro veya f1 modeli aklima yatti suanlik 2-3 gune tam kararimi veririm tesekkurler hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
elim kucuk-orta arasi atk blazing f1 pro veya f1 modeli aklima yatti suanlik 2-3 gune tam kararimi veririm tesekkurler hocam
Çok iyi değil onlar da incelemelerinde eksileri çok var

Top Bottom