Çözüldü✓ Bu mouselardan hangisini almak daha mantıklı?

Koz-1

80+
Reaksiyon skoru
34
Bütçe
1000
Herkese merhaba ortalama 1k bütçem var çok üstüne çıkamam. Çoğunlukla gündelik agünde 2-3 el de oyunda kullanılacak. benim arasında kaldığım mouselar harici öneriniz varsa açığım beni arada bırakan modeller:

DELUX M800Pro Oyun faresi kablosuz (790TL)

Claw's Nexus Air V1 Kablosuz (840TL)

Asus TUF Gaming M3 Gen II (900TL)

Glorious Model O Gaming Mouse(1169TL)

VXE R1 Wireless Mouse(1200TL)

Herkese şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin.

aralarında en iyisi asus ile glorious ama asusun plastikleri iyi değil tercih olarak
bunada bakabilirsiniz kalitesi aralarında iyi seviyede

aralarında en iyisi asus ile glorious ama asusun plastikleri iyi değil tercih olarak
bunada bakabilirsiniz kalitesi aralarında iyi seviyede
evimde kullandığım bu modelin biraz üstü bir mouse zaten bu mouse u görmekten sıkıldım bir yenilik olsun istiyorum 😂😂 ha tercihen ama kesinlikle büyük modelleri tercih ediyorum bu modeller arasında hangisi büyüktür

Herkese merhaba ortalama 1k bütçem var çok üstüne çıkamam. Çoğunlukla gündelik agünde 2-3 el de oyunda kullanılacak. benim arasında kaldığım mouselar harici öneriniz varsa açığım beni arada bırakan modeller:

r1 pro kullanıyorum r1 se' de kullandım (r1 in bir düşüğü) ikiside mükemmel bir mouse

evimde kullandığım bu modelin biraz üstü bir mouse zaten bu mouse u görmekten sıkıldım bir yenilik olsun istiyorum 😂😂 ha tercihen ama kesinlikle büyük modelleri tercih ediyorum bu modeller arasında hangisi büyüktür
Delux küçük orta boy claws orta boy asus orta glorious orta büyük vxe küçük orta boyutundalar

r1 pro kullanıyorum r1 se' de kullandım (r1 in bir düşüğü) ikiside mükemmel bir mouse
r1 SE+ yazıyor benimkinin modelinde düz e1 1600 tl benim bütçemin çok üstünde aradaki fark ne biliyor musunuz bir de bu mouselar dümdüz mouse neden bu kadar çok seviliyor kısaca bilgilendirebilir misiniz

Bütçen yetiyorsa yazdığın R1 SE diğerlerinden çok daha iyi olur hocam.

Eğer şekil olarak ergonomik mouse istiyorsan da şunu alabilirsin.

r1 SE+ yazıyor benimkinin modelinde düz e1 1600 tl benim bütçemin çok üstünde aradaki fark ne biliyor musunuz bir de bu mouselar dümdüz mouse neden bu kadar çok seviliyor kısaca bilgilendirebilir misiniz
R1 SE ve düz R1 arasında ahım şahım bir fark yok hocam. R1 in sensörü bir tık daha iyi, onun dışında switchleri biraz daha iyi ama bunlar çok önemsenecek farklar değil, çünkü ikisindekiler de yeterli seviyede zaten. Bütçe çıkmıyorsa R1 SE de gayet işini görür.
neden bu markanın ürünleri bu kadar beğeniliyor hocam bilgi verir misiniz herkes önerdi diye aklıma yatmaya başladı ama sebebini merak ediyorum
Bu kadar sevilme sebepleri uygun fiyatlarda hem kablosuz olmaları hem de donanım olarak aynı fiyatlardaki büyük markaların ürünlerinden daha iyiler genel olarak. Mouse, klavye tarzı şeylerde büyük markalarda ürün kalitesinden çok marka adına para veriyorsunuz.

r1 ile r1 se arasında aman aman bir fark yok çok küçük farklar için 400tl fark ödeme bence
farklar birisi paw 3395se sensör öbürü paw 3395
r1 se'nin bataryası 500mah düz r1 250mah ama şarjları aynı gidiyor 75 saat diye hatırlıyorum aynı olmasının sebebi r1 se'nin sensörü daha çok elektirik harcıyo batarya yüzünden r1se 4gr daha ağır r1 se alabilirsin tam f/p ürünü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,437
Üyeler
183,120
Son üye
Zeccorxx
Geri