- Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım 800 dpi de kullanıyorum genelde valo gibi fps oyunları oynuyorum ama tabikide başka oyunlar oynuyorum almalı mıyım valo sens 0,5hybrid diyorlar hocam karışık ikisi de yani
anladım 800 dpi de kullanıyorum genelde valo gibi fps oyunları oynuyorum ama tabikide başka oyunlar oynuyorum almalı mıyım valo sens 0,5hybrid diyorlar hocam karışık ikisi de yani
Alınır bende aynı değerlerde oynuyorumanladım 800 dpi de kullanıyorum genelde valo gibi fps oyunları oynuyorum ama tabikide başka oyunlar oynuyorum almalı mıyım valo sens 0,5
klasse mi purge mi alsam bilemedimSteelseries mousepad 90x40 bulamazsın ki bulsan bile fiyatlar çok uçuk oluyor.
E sporcu değilsen attığını veya attığımı al geç.
illa o kadar uzun almayacaksınuz aynı paraya steelseries öneririm. baya fark yaratıyor gerçekten. markayı falan geçtim kayganlığı cok güzel. he ama ben 90*40 istiyorum klavyeyi de kaplasın dıyorsanız sizin tercihiniz. ben öyle de almıştım sonra çok rahatsız edıyordu kenara kaldırdım.anladım 800 dpi de kullanıyorum genelde valo gibi fps oyunları oynuyorum ama tabikide başka oyunlar oynuyorum almalı mıyım valo sens 0,5
önerin nedir sade birşeyler istiyorum aslındakanki bence deseni değiştir
bunlar speed kanki ya eline aldıgında hafif çevirmede anlıyosun zaten ben kullanmamıstım daha önce 1 2 haftada anca alıştım elin soğukken yine flickshot atarsında yakından fareyi çevirirken kayıyo ısınmadan oynamak sıkıntı biraz eğer benim gibi makarasına oynamıyosan tabihybrid diyorlar hocam karışık ikisi de yani
sakura temalı falan iyi gidiyo kanki bende porgeninki mi ne var gayet memnunum çiçekli miçekli tabi ben 70 e 40 mı ne aldım masa boyutundan dolayı maalesefönerin nedir sade birşeyler istiyorum aslında
oki nami ura,kanagawa yıldızlar,sakura,japon dalgası bunlardan birini beğenip alsan daha iyiönerin nedir sade birşeyler istiyorum aslında
SteelSeries Qck Edge XL Gaming Mousepad - Maksimum Kontrol Sağlar - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir https://www.amazon.com.tr/dp/B07JPZTHYT?ref_=cm_sw_r_apin_dp_PS1S3KRX6ZK1YJ8CD2E2illa o kadar uzun almayacaksınuz aynı paraya steelseries öneririm. baya fark yaratıyor gerçekten. markayı falan geçtim kayganlığı cok güzel. he ama ben 90*40 istiyorum klavyeyi de kaplasın dıyorsanız sizin tercihiniz. ben öyle de almıştım sonra çok rahatsız edıyordu kenara kaldırdım.
Alınır hocam ama 600tl de iyi paraymis. Steelseriesin mousepadleri oyun için zaten speed oluyor kontrol mevzusu da extra daha güzel mouse a hakim oluyorsunuz. Valo csgo gibi oyunlarda mouse çevirmeniz daha net daha güzel oluyor.SteelSeries Qck Edge XL Gaming Mousepad - Maksimum Kontrol Sağlar - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir https://www.amazon.com.tr/dp/B07JPZTHYT?ref_=cm_sw_r_apin_dp_PS1S3KRX6ZK1YJ8CD2E2
bu alınır mı sence? control mü speed mousepad mi bu? başlığında max kontrol sağlar diyor
anladım sanırım onu alacağım teşekkürlerAlınır hocam ama 600tl de iyi paraymis. Steelseriesin mousepadleri oyun için zaten speed oluyor kontrol mevzusu da extra daha güzel mouse a hakim oluyorsunuz. Valo csgo gibi oyunlarda mouse çevirmeniz daha net daha güzel oluyor.
Rica ederim bütçe açısından şöyle bişey daha tavsiye ederim. 90*40 alacağınıza 40*40 almanız daha mantıklı gibi çünkü 2sene de bir değiştirirsiniz atıyorum ben öyle yapıyorum 2 sene deanladım sanırım onu alacağım teşekkürler
hocam bu mouse pad indirim deanladım sanırım onu alacağım teşekkürler
hocam yine arkadaşlara sordumda kontrol mousepad diyorlar ona. speed arıyorum ben düşük dpi olduğum için. sanırım başka mousepadlere yönelmem gerekecek. teşekkürler yinedeRica ederim bütçe açısından şöyle bişey daha tavsiye ederim. 90*40 alacağınıza 40*40 almanız daha mantıklı gibi çünkü 2sene de bir değiştirirsiniz atıyorum ben öyle yapıyorum 2 sene de
hocam bu mouse pad indirim de
SteelSeries Qck+ Large https://www.amazon.com.tr/gp/product/B004DCLJ6A/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1