Çözüldü✓ Bu mousepad alınır mı?

James Gg

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,798
Biraz garip ama müşteri hizmetleri ile konuştum ve hoşgeldin 40₺ kuponumun süresi dolmuştu rica ettim onlarda bana alt limitsiz 40₺ kupon gönderdiler 10₺ de nays hesabıma gelicek ilk para yükleme işlemi için

Bana ücretsiz gelmiş olucak yani alınır mı?

n11'den Oyuncu Büyük Boy 70 X 30 Cm Mousepad seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Post automatically merged:

@Shaw @"B1L0" @erennx @HacıSOFU @Kürşat Kütükçü @n7cati @Hasan344

Son düzenleme:
Valla hocam yıllardır piyasada olan razer logolu düz mousepad bu çok bir beklentiniz yoksa bedavaya geldiği için alabilirsiniz, hayırlı olsun.

Yorumlarda birkaç koku muhabbeti gördüm ama genel olarak da iyi, zamanla geçer muhtemelen olursa da. İhtiyacın varsa alınır, bedava sonuçta.

Valla hocam yıllardır piyasada olan razer logolu düz mousepad bu çok bir beklentiniz yoksa bedavaya geldiği için alabilirsiniz, hayırlı olsun.
Sistemim yok zaten laptopdan arada oyun oynuyorum masayı kamufule etmesi daha mantıklı

Kardeşim ücretsiz diyorsun neden alınmasın 😄
Xd

Yorumlarda birkaç koku muhabbeti gördüm ama genel olarak da iyi, zamanla geçer muhtemelen olursa da. İhtiyacın varsa alınır, bedava sonuçta.
Sıkıntı değil o ya hallederiz teşekkür ederim herkese alıyorum.

Sistemim yok zaten laptopdan arada oyun oynuyorum masayı kamufule etmesi daha mantıklı
Anladım, siz bilirsiniz hocam ben de laptop kullanıyorum ve zaman zaman taşımak durumunda kalıyorum o yüzden qck mini aldım 25e 21cm bir yere götüreceğim zaman sıkıntı çıkarmıyor o açıdan düşünüp küçük bir şeyler de alabilirsiniz isterseniz.

Sıkıntı değil o ya hallederiz teşekkür ederim herkese alıyorum.
hayırlı olsun alıyorum mesajınızı sonradan gördüm :)

Biraz garip ama müşteri hizmetleri ile konuştum ve hoşgeldin 40₺ kuponumun süresi dolmuştu rica ettim onlarda bana alt limitsiz 40₺ kupon gönderdiler 10₺ de nays hesabıma gelicek ilk para yükleme işlemi için

n11'den Oyuncu Büyük Boy 70 X 30 Cm Mousepad seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Bende bunun kısa olanı var şu an kullanmıyorum ama çok sert geliyordu bana. Yinede fiyatı uygun alınır bence.(bedavaymış zaten😃)

Alınır neden alınmasın 🤣

Uzun süre kullandım alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,163
Üyeler
190,870
Son üye