Fps için bence minimum 40x40 falan alınması lazım. Birde bu mouse pad çakma diye biliyorum bütçeniz nedir ?Alıntıyı görüntüle
bu mousepad nasıldır alınır mı? fps oyuncusuyum ani dönüşler yapbilirmiyim başka önerişeriniz varmı maks 130tlye 40.30 40.40 boyutlarında
bütçem maks. 130Tl aynen o boyutlar 40.40 40.30 falan bundan çok veya az olmasın masa boyu felan istemiyorumFps için bence minimum 40x40 falan alınması lazım. Birde bu mouse pad çakma diye biliyorum bütçeniz nedir ?
Klasse, Porge, Xrades iyidir en ucuzunu alın.bütçem maks. 130Tl aynen o boyutlar 40.40 40.30 falan bundan çok veya az olmasın masa boyu felan istemiyorum
o markalarda hep büyükler varKlasse, Porge, Xrades iyidir en ucuzunu alın.
Glorious heavy xl falan bakın diyecektim ancak fiyatları çok artmış. Yani sizin bütçede alınabilecek markalar onlar gidip çakma logitech razer falanda alabilirsiniz ama ben önermiyorum.o markalarda hep büyükler var
buda küçük değilmi hocam ya
ürün degerlendirmesinde herkes çakma diyodu bu ürün içinAlıntıyı görüntüle
bu mousepad nasıldır alınır mı? fps oyuncusuyum ani dönüşler yapbilirmiyim başka önerişeriniz varmı maks 130tlye 40.30 40.40 boyutlarında
bi kere alalım adam gibi alalım heavy xl 300tl ondan alıcam boyuru yeterlimi nasıl mousepadGlorious heavy xl falan bakın diyecektim ancak fiyatları çok artmış. Yani sizin bütçede alınabilecek markalar onlar gidip çakma logitech razer falanda alabilirsiniz ama ben önermiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuna da bir bakabilirsin.
bi kere alalım adam gibi alalım heavy xl 300tl ondan alıcam boyuru yeterlimi nasıl mousepad
Hocam bu tamamen benim masamda yer olmamasıyla alakalı. Ek olarak Fps oynamadığım için bana fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum. Eğer senin isteğin daha büyük boyutlu bir mousepad almaksa bu markanın daha büyük modeli de var diye biliyorum.buda küçük değilmi hocam ya