ilk kez gördüm ve tasarımı hoşuma gitti kalitesi ve güvencesini bilen varsa ve link sitesini bilen varsa atabilir mi? (siteyi kaybettim)
ulugames.com.tr
ben çok anlamam özellikleri iyi mi senceMouse bu ama incelemesi yok ve mcu hakkında bilgi çok az kimi kötü diyor kimi iyi![]()
Eweadn S9 Kablosuz Mouse
Eweadn S9 - S9 Pro - S9 Max - S9 Ultra Kablosuz Mouse Eweadn S9 Serisi Şimdi Ulugames Güvencesi ile Satışta!! Pro/Max/Ultra Versiyonlarının Kutu İçeriğine 8K Alıcı Dahil. Max ve Ultra Modeli Hem Kablolu Hem Kablosuz 8K Hz Desteklemektedir. Pro Modeli Kablolu 1K / Kablosuz 8K Hz Desteklemektedir...ulugames.com.tr
Kağıt üzerinde iyi duruyor ama ne kadar doğru bilmiyorum ben olsam bunu alırımben çok anlamam özellikleri iyi mi sence
görüntüsü hoşuma gitmedi bununKağıt üzerinde iyi duruyor ama ne kadar doğru bilmiyorum ben olsam bunu alırım
![]()
Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam mouse zaten elinizin altında duruyor görüntüden çok özelliklere gidingörüntüsü hoşuma gitmedi bunun