Neler Yeni

Yardım Bu mouse'yi alayım mı

RayqHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Rayq61

Bunu hemen alayım mı yoksa apex gene gelir mi acil bi mouse almam lazım

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki

Bunu hemen alayım mı yoksa apex gene gelir mi acil bi mouse almam lazım
Apex geliyorda sürekli başında beklemen lazım ya sabah 5 de geliyor stok ya da arada bir 1-2 stok geliyor ben de yakalayamadım daha apex.pro aldım bi tane de apex alacağım yakalarsam.

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Kerem Mungan
Apex geliyorda sürekli başında beklemen lazım ya sabah 5 de geliyor stok ya da arada bir 1-2 stok geliyor ben de yakalayamadım daha apex.pro aldım bi tane de apex alacağım yakalarsam.
Pro için indirimleri nasıl alıyorsunuz acaba? Şu anda almaya kalktığımda 1300 tl falan ödemem gerekiyor insanlar çok daha ucuza almışlar.

RayqHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Rayq61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağ ol knk ama ben anlamadım bugün gene gelmiş ama 500tl ye o kadar iyi kablosuz mouse nasıl oluyor kendi sitesinde 70$

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
Pro için indirimleri nasıl alıyorsunuz acaba? Şu anda almaya kalktığımda 1300 tl falan ödemem gerekiyor insanlar çok daha ucuza almışlar.
Bilmiyom hocam ben desteğe yazıp yüzde 20 kupon istedim verdiler 1229 a aldım bazı arkadaşlara teşvik kuponu vermişler 500 lira bana vermediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağ ol knk ama ben anlamadım bugün gene gelmiş ama 500tl ye o kadar iyi kablosuz mouse nasıl oluyor kendi sitesinde 70$
Temunun olayı o zaten ucuz ürün satmak ajazz kendisi satıyor güvenilmeyecek bir şey yok ama mcu su normal versiyonundan biraz daha kötü nordic değil rouyan diye bir mcu biz de gelince göreceğiz.

RayqHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Rayq61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyom hocam ben desteğe yazıp yüzde 20 kupon istedim verdiler 1229 a aldım bazı arkadaşlara teşvik kuponu vermişler 500 lira bana vermediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temunun olayı o zaten ucuz ürün satmak ajazz kendisi satıyor güvenilmeyecek bir şey yok ama mcu su normal versiyonundan biraz daha kötü nordic değil rouyan diye bir mcu biz de gelince göreceğiz.
en kaliteli mcu hangisi bide 159 pro 500tl olmaz demi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,449
İsim
Oğuz
Apex Pro dedikleri hangi marka oluyor hocam. Apex apex diyorlar sürekli aklım SteelSeries'e gidiyor.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
en kaliteli mcu hangisi bide 159 pro 500tl olmaz demi
Nordic en iyisi ama bunda nordic yok takılma yapmazsa çok da önemli değil açıkçası yorumları zaten iyi takılma yapsa kimse iyi yorum yapmazdı.

Top Bottom