Bu nasıl olabiliyor?

Süper sonic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Bazı insanlar çok farklı rüyalar görüyor mesela hayatında hiç görmediği bir mekanı veya yeri rüyasında görüyor sonra bu yer gercekte de oluyor bir kişi galiba 1 2 kez rüyasında gördüğü yere gitmiş gördüğü gibi çıkmıştı mekan galiba böyle birsey nasıl olabilir hiç bilmediği bir yeri nasıl görebilir ve bu gerçekte de rüyasında gördüğü gibi olabilir

O insan benim.

Bazı insanlar çok farklı rüyalar görüyor mesela hayatında hiç görmediği bir mekanı veya yeri rüyasında görüyor sonra bu yer gercekte de oluyor bir kişi galiba 1 2 kez rüyasında gördüğü yere gitmiş gördüğü gibi çıkmıştı mekan galiba böyle birsey nasıl olabilir hiç bilmediği bir yeri nasıl görebilir ve bu gerçekte de rüyasında gördüğü gibi olabilir
bu insanları müneccin sevmiş

Bazı insanlar çok farklı rüyalar görüyor mesela hayatında hiç görmediği bir mekanı veya yeri rüyasında görüyor sonra bu yer gercekte de oluyor bir kişi galiba 1 2 kez rüyasında gördüğü yere gitmiş gördüğü gibi çıkmıştı mekan galiba böyle birsey nasıl olabilir hiç bilmediği bir yeri nasıl görebilir ve bu gerçekte de olabilir
Hocam bilinçaltının bizi yanıltması aslında.Banada oluyor rüyada görüyorum yaşamadım sonrada gerçek hayatta o olayı yaşıyor oluyorum.Dediğim gibi bilinçaltının yanıltması

Bilinçaltı daha önce gördüğü şeyleri birleştiriyor ve sana yeni bir şeymiş gibi geliyor.

Hocam bilinçaltının bizi yanıltması aslında.Banada oluyor rüyada görüyorum yaşamadım sonrada gerçek hayatta o olayı yaşıyor oluyorum.Dediğim gibi bilinçaltının yanıltması
Hocam ama diyer ülkedeki adamın diyer ülkedeki yeri görmesi daha önce hiç gitmediği yeri nasıl görebiliyor

10-12 yaşlarında insanların ne diyeceklerini de biliyordum fakat artık çok nadir oluyor bu olaylar. Küçükken de durduk yere ağlardım sürekli hocaya gönderirlerdi beni.

Bilinçaltı daha önce gördüğü şeyleri birleştiriyor ve sana yeni bir şeymiş gibi geliyor.
Tamam biliyorum da başka ülkede olan adam diyer ülkede olan şeyi nasıl görmediği halde görebiliyor ve mekan da aynı çıkıyor
Post automatically merged:

10-12 yaşlarında insanların ne diyeceklerini de biliyordum fakat artık çok nadir oluyor bu olaylar. Küçükken de durduk yere ağlardım sürekli hocaya gönderirlerdi beni.
Hocam üzgünüm ama anlamadım.

Bu ''adam'' kimmiş bence her gördüğünüze inanmamalısınız?
Hocam zaten vardı bazen haberlerde de görülüyordu bu tür şeyler konyaya gelen bile vardı merak ettiğim haberi bile olmadığı yeri nasıl hiç görmeden rüyasında görebilir

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid
Ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,436
Üyeler
190,913
Son üye
DARLAYIC1
Geri