Neler Yeni

Yardım bu nedemek oluyor yanii?

Alpercan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Alpercan İşleyen
arkadaşlar bir kaç gün önce altyapım fiber altyapıya yükseldi 100mbps olacağı söylenmişti ama farklı bişeyler oldu, comnet internet sağlayıcı sitesinden baktımğım zaman altyapım (telekom altyapı sonucu) 1000mbps olarak gözüküyor ancak türknete baktığım vakit 100mbps olarak gözüküyor türk telekomdan baktığım zaman sayısal veri göremedim sadece türk telekom fibernet altyapı olduğu yazıyor. benim altyapım ne abi şimdi kaç mbps alıyom ben :D

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
netspeed altyapı sorgulamadan bak

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
yiğit karaca
arkadaşlar bir kaç gün önce altyapım fiber altyapıya yükseldi 100mbps olacağı söylenmişti ama farklı bişeyler oldu, comnet internet sağlayıcı sitesinden baktımğım zaman altyapım (telekom altyapı sonucu) 1000mbps olarak gözüküyor ancak türknete baktığım vakit 100mbps olarak gözüküyor türk telekomdan baktığım zaman sayısal veri göremedim sadece türk telekom fibernet altyapı olduğu yazıyor. benim altyapım ne abi şimdi kaç mbps alıyom ben :D
şimdik türknet sadece kendi altyapısında yani gigafiberd 1000mbps veeriyor telekomda ise altyapınız fiber ise 1000 mbps ye kadar alabiliyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,685
Üyeler
163,368
Son üye
Rpx55
Top Bottom