Diskini kontrol ediyor.
Diskşni kontrol ediyor.Yardım edecek yok mu?
ama her açılışta oluyor ve beklesemde bir dahaki açılışta bir daha oluyoDiskini kontrol ediyor.
Sürekli oluyor her açılıştaDiskşni kontrol ediyor.
Bu uyarıyı verdiğinde herhangi bir tuşa bassaydın atllardı bu işlemi
Sinir oluyorum bilgisayarın daha yavaş açılmasına neden oluyorBende de oluyor ve çok önemseniyorum, bir sorun değil bence.
Sys dosyaları ile alakası olabilir miBende de oluyor ve çok önemseniyorum, bir sorun değil bence.
Diskte sorun çıktığı için belki.ama her açılışta oluyor ve beklesemde bir dahaki açılışta bir daha oluyo
diski kontrol ettiğini bende anladım zaten nedeni ne olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sürekli oluyor her açılışta
Diskte sorun çıktığı için belki.
CrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?
Ne yaptıktan sonra olmaya başladı?
Bu yöntemle kapatabilirsin.
Windows Açılışında Chkdsk Nasıl Kapatılır - Ozengen.com
Windows işletim sistemlerinde bilgisayarınız hazır olmadan kapatılırsa veya hard disk kaynaklı bir sorun tespit edilirse açılışta otomatik olarak Chkdsk taraması yapabilir.Chkdsk sabit disk sürücünüzde yer alan birimlerdeki sorunları denetleyen bir komut satırı aracıdır. Araç, sorun bulursa...www.ozengen.com
Mavi ekran yediyseniz. Minidump dosyasını paylaşır mısınız?Alıntıyı görüntüle
Bir kere mavi ekran yemiştim ondan sonra başladı diye hatırlıyorum
burda sorduğumda sys dosyalarından falan demişlerdi
Mavi ekran yediyseniz. Minidump dosyasını paylaşır mısınız?
@FightForHonorMinidump Dosyalarını Paylaşın
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...www.technopat.net
Şuan müsait değilim. En kısa sürede bakmaya çalışcağım. Arkadaşı da etiketledim zaten.101920-13875-01
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com