Metto Legend+
80+
Kesinlikle iade et.İTOPYA dan 4 martta İNTEL ARC A750 aldım kutusunu açınca böyle bişey çıktı ne olduğunu anlamadım bu sorun teşkil eder mi?
sildim galiba üst plaka yapıştırılmış bişey yapışkan taşmış ve kurumuş gibi duruyor kasayı ve psu yu alsam denbeyeceğim umarım sorun yoktur bi tık pahalanmışKesinlikle iade et.
iade et hocamİTOPYA dan 4 martta İNTEL ARC A750 aldım kutusunu açınca böyle bişey çıktı ne olduğunu anlamadım bu sorun teşkil eder mi?
yapışık mı onlar toz şeklin demi belki senden kaynaklıdır masaya falan koyduysanİTOPYA dan 4 martta İNTEL ARC A750 aldım kutusunu açınca böyle bişey çıktı ne olduğunu anlamadım bu sorun teşkil eder mi?
Denersen sen bozdun derler elin de kanıt yok istediğin kadar fotoğraf göster ondan iade et dedim.bi deneyeyim düşünüyorum umarım kondansatör fln patlamamıştır
o patlasa böyle bir şey olmazbi deneyeyim düşünüyorum umarım kondansatör fln patlamamıştır
masaya koymadım kutudan direk elime aldım bu şekildeydi galiba yapışkan bu arada sizinde galiba arc750. ısınma varmı memnun musunuz kaç zamdır kullanıyorsunuzyapışık mı onlar toz şeklin demi belki senden kaynaklıdır masaya falan koyduysan
5 6 ay oldu galiba maks 72 falanhayır masaya koymad
masaya koymadım kutudan direk elime aldım bu şekildeydi galiba yapışkan bu arada sizinde galiba arc750. ısınma varmı memnun musunuz kaç zamdır kullanıyorsunuz
bence iade et takma pc yehayır masaya koymad
masaya koymadım kutudan direk elime aldım bu şekildeydi galiba yapışkan bu arada sizinde galiba arc750. ısınma varmı memnun musunuz kaç zamdır kullanıyorsunuz