Okul birincileri için çok fazla açılmıyor.96 obp var okul 1. siyim 55 tyt 25 ayt ye herhangi bir hukuk gelir mi?
Hukuğun tıp ile arasında çok büyük fark var en basitinden en düşük puanlı üniversitede tıp kazanmak için en az 80 net tyt yapman gerekiyor ama hukukda 50 yetiyor, ayt de de 20 netlik bir fark var (dersler farklı olduğu için ayt istatistiği değişkenlik gösterebiliyor ama aradaki fark hep 15-20 net civarında). Netlerimin düşük olmasının sebebi de son sene çalışmam gerekirken çok boşladım bu deprem seçim olaylarına falan da çok takıldım bir türlü yks ye kafamı veremedim ama yazılılara geçen senelerde çok çalışıyordum öyle farkı açtım. Bu sene ortalamam diğer senelere göre kötü gelse de aradaki farkı kapatamadı 2. olan arkadaş, o yüzden böyle düşük yani.Bu net ile hukuk imkanı yok. Hukuk tıp ile benzer. Birde okul birincisi olup derslerinde bu kadar başarılı olup nasıl bu kadar düşük netlerin var?
hangi üni hangi bölüme yerleşti1.lik kontenjanından gelme olasılığı var, 250k da olupda 100k'daki yere yerleşen arkadaşım var.
geçen senelerde en düşük devlet ünisi 8 birinci almış ve 110k ya girmiş en sonuncu yani benimde girmem için en azından bir 150k yapmam mı gerekir?Okul birincileri için çok fazla açılmıyor.
Ve bu netler biraz düşük gibi.
Örneğin bu netler 280k yaptırır ve hukuklar özel dışı 50k sıralama desen en düşüğü, baya bi düşük olasılık var
Bu netler ile puanın ve sıralaman kaç olur?96 obp var okul 1. siyim 55 tyt 25 ayt ye herhangi bir hukuk gelir mi?
benimde umudum o yönde ama gelmezse üzülmem daha çok öğretmenlik istiyorum artvinde yaşıyorum burda bir sınıf öğretmenliği ya da türkçe öğretmenliği kazansam o da yeter benim için inşallah onlar gelir.Gelirse okul birinciliğinden gelir gerisi çok çok zor
280k civarı oluyor galiba ama puanı bilmiyorumBu netler ile puanın ve sıralaman kaç olur?
üstte yazdımKonudan bağımsız netlerin bu kadar düşükken nasıl okul birincisi oldun?