Bu numlock klavye alınır mı ?

Reaksiyon skoru
32
Bütçe
2000
Bu linkteki klavyeyi daha ucuza nereden temin edebilirim wraithte satılmıyor, @freygasm hocamın önerisi ile rainy 75 klavye aldım, beraber kullanacağım, bu numlocku iş için almak istiyorum, nereden temin edebilirim daha uyguna ?

bende aynı şekilde böyle bişey almayı düşünüyorum fakat fiyatı biraz fazla gibi turuncu sitede benzerleri daha ucuza var biraz beklenir ama vergisi vs yine daha ucuza alınabilir ordan

bende aynı şekilde böyle bişey almayı düşünüyorum fakat fiyatı biraz fazla gibi turuncu sitede benzerleri daha ucuza var biraz beklenir ama vergisi vs yine daha ucuza alınabilir ordan
Turuncu site nedir hocam ? Vergi işide sıkıntılıya, gümrükten geçer mi süreç ne olur sıkıntılı ? İkinci elde bulamadım hiç satan da yok. Alsam mı bilemedim.

hocam bu fiyat verilir mi ya bana absürt yüksek geldi bilemedim.

Bu tarz bir şey aldım. AULA F75'e geçince tuşları çalışıyor ama algılaması için sert basmak gerekiyor. Kendim bu tarz bir şeyi 3D yazıcı ile gerekli baskıları alıp evde yapmayı düşündüm fakat onun içinde bu işlerden anlamak gerekiyor kodlamasını vs bilmiyorum. İş görüyor ama tabii linkteki kadar kaliteli olmaz.

Temuda bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar çok uzun ömürlü olmuyor hocam tercih etmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu fiyat verilir mi ya bana absürt yüksek geldi bilemedim.
Setupumda hem oyun hem iş için bunu almam lazım hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,885
Üyeler
184,243
Son üye
hsushsjs
Geri