Neler Yeni

Bu Oyunlar Yüzünden Delireceğim!

smithblacksmith

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,090
İsim
Samet Demirci
Arkadaşlar selam,

Valorant oynarken karşıma hileli ya da smurf hesaplar geliyor.
Adam beni görmüyor çıktığım gibi hs yiyorum ( Peek filan atmama rağmen )

Böyle olunca ben de beceriksizim sanırım diyip Black Myth Wukong alayım dedim.

Böyle oyunun Allah belasını versin ya.

Daha 2. Bossu zorla yendim ( 15. Denemede filan )

Alev kılıçlı ayı gibi bişey var daha 3. Boss daha oyunun başındayım tek combo yapıyor ölüyorum.

Oyun dediğin hikaye anlatır maks 2 3 kere ölürsün ama bi şekilde geçersin.

Bu neymiş arkadaş deli oldum.

Cyberpunk, Witcher 3 gibi oyunları bitirdim.

Lütfen bana taktik verin ya da başka oyun önerin.

AQloT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Tolga Kaan Arslan
3A oyunlardan devam
benimde tek oynadığım FPS oyunu CS:GO'ydu CS2 çıktığı gün noktalandı
GTA San Andreas'a bile tonlarca mod yaparım oynarım daha CS2 de boşu boşuna kendimi neden yiyeyim ki iyi veya kötü neysen artık TSL de oynamayacaksan ciddiye de alınacak bir durumu yok kıytırık bir video oyununun
çok da cringe ve aile sorunları ile boğuşan ergen bir kitlesi olduğu muhtemel basit eğlence de bile birbirine söven Türkler den geçilmiyor şaka falan da değil ciddi manada yaratıcıya kitaba değerlere ataya söven bir nesil dolu

Son düzenleme:

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Metehan bahar
Souls like oynamayın hocam biraz beceri ve zaman ister. Alışması uzun sürebiliyor kişiden kişiye değişir. Wukong zor bir oyun değildi aslında ama ilk souls oyunun ise normal o kadar ölmen. Wukong diğer souls oyunlarına göre kolay hatta çoğu kişi tam souls-like oyun demiyor.
Souls oyunlarında 2 3 değil bir bossa 10 20 kere ölürsün, sizlik değil kısaca.

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kağan
Arkadaşlar selam,

Valorant oynarken karşıma hileli ya da smurf hesaplar geliyor.
Adam beni görmüyor çıktığım gibi hs yiyorum ( Peek filan atmama rağmen )

Böyle olunca ben de beceriksizim sanırım diyip Black Myth Wukong alayım dedim.

Böyle oyunun Allah belasını versin ya.

Daha 2. Bossu zorla yendim ( 15. Denemede filan )

Alev kılıçlı ayı gibi bişey var daha 3. Boss daha oyunun başındayım tek combo yapıyor ölüyorum.

Oyun dediğin hikaye anlatır maks 2 3 kere ölürsün ama bi şekilde geçersin.

Bu neymiş arkadaş deli oldum.

Cyberpunk, Witcher 3 gibi oyunları bitirdim.

Lütfen bana taktik verin ya da başka oyun önerin.
god of war ın bütün serisini emulator indirip oynayabilirsiniz.gow 1, gow ragnarok zaten pc de var.rdr2, half life serisi, portal 1,2.hayatta kalma deneyebilirsiniz subnautica, the forest.tarzını anlatamayacıgım garip ama benım cok zevk aldıgım oyunlar satisfactory astroneer.

smithblacksmith

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,090
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyem simülasyona kayın bende sizin gibiydim en son kafayı yedim fps oyunlarını bıraktım
Araba almasaydım direksiyon seti alıp forza ets oynardım da masraf ettik biraz 😁
3A oyunlardan devam
benimde tek oynadığım FPS oyunu CS:GO'ydu CS2 çıktığı gün noktalandı
GTA San Andreas'a bile tonlarca mod yaparım oynarım daha CS2 de boşu boşuna kendimi neden yiyeyim ki iyi veya kötü neysen artık TSL de oynamayacaksan ciddiye de alınacak bir durumu yok kıytırık bir video oyununun
çok da cringe ve aile sorunları ile boğuşan ergen bir kitlesi olduğu muhtemel basit eğlence de bile birbirine söven Türkler den geçilmiyor şaka falan da değil ciddi manada yaratıcıya kitaba değerlere ataya söven bir nesil dolu
Hikayesiz oyunlardan çok hoşlanmıyorum açıkçası, bir hikayesi olsun sürüklesin film gibi gitsin.
Souls like oynamayın hocam biraz beceri ve zaman ister. Alışması uzun sürebiliyor kişiden kişiye değişir. Wukong zor bir oyun değildi aslında ama ilk souls oyunun ise normal o kadar ölmen. Wukong diğer souls oyunlarına göre kolay hatta çoğu kişi tam souls-like oyun demiyor.
Souls oyunlarında 2 3 değil bir bossa 10 20 kere ölürsün, sizlik değil kısaca.
Youtubeda video izliyorum adam oyun başında 11 puanla o bossa gelmiş bende 6 puan var, tüm küçük canavarları kesmeme rağmen.
god of war ın bütün serisini emulator indirip oynayabilirsiniz.gow 1, gow ragnarok zaten pc de var.rdr2, half life serisi, portal 1,2.hayatta kalma deneyebilirsiniz subnautica, the forest.tarzını anlatamayacıgım garip ama benım cok zevk aldıgım oyunlar satisfactory astroneer.
God Of War Ragnarok oynayayım, bende AC Origins de vardı ama onda da adama yaklaşıp tuşa basıyorsun karakter kendi öldürüyor hiç hoşuma gitmiyor.

Ben 7 yıl LOL oynadım zamanında 😃 Karakterlerin hikayeleri, oyun içindeki stratejik hamleler, tamamen ani tepki zeka strateji gerektirdiği için bu kadar uzun yıllar oynadım ve bayağı da başarılıydım.

Sonrasında oyundaki itemleri baştan sona değiştirdiler, oyunu bilen birinin yeni itemleri ezberlemesi gerekir ve yapılan build taktikleri bozuldu.

Haliyle bıraktım.

Top Bottom